MONSTERI-ILLAN LOOK

Postimies kiikutti luokseni viime viikolla paketin, jonka avaamista en malttanut odottaa hetkeäkään. Lilan boksin päältä selvisi, että lähetys on essenceltä ja laatikon sisuksista löytyikin lopulta tarvikkeet täydellisen glitterlookin tekemistä varten. Säihkyvien purnukoiden keskeltä löytyi myös korulaatikko, joka sai sydämeni pamppailemaan. Boksin päältä bongasin nimittäin Mine Güngörin logon ja kuten saatatte muistaa, samaisen suunnittelijan korut ovat mielestäni pökerryttävän hienoja ja kekseliäitä. Kun koruboksista löytyivät nuo Special Edition-korvakorut, tiesin heti, millaisen meikin niiden ympärille loihtisin.

Koska tänään jännitetään tv:n ääressä kuinka Suomen käy Euroviisuissa, laitoin Monsters-biisin soimaan ja annoin mielikuvituksen lentää. Lopputuloksena olikin glitteröity Monsters-look, jonka viimeistelivät korvakoruissa vaaniskelevat silmät. Ehkäpä tämä voisi olla lempeän monsterin meikki?

Käytin meikissäni essencen 3D Dewy Look Stickiä, essencen irtoglittereitä sävyissä 05 chameleon & 03 life of the party essencen glitterprimerin kera sekä essencen Holo Wow! Dewy Lip Shinea sävyssä 03 scarab wings. Silmämeikissä hehkui Urban Decay Heavy Metals-paletti ja meikkipohjassa käytin luottotuotteitani. Säihkyvää ja näyttävää! Täydellinen setti Euroviisu-iltaan.

Glittereillä leikkiminen on ihanaa ja tässä yhteydessä on vielä mainittava, että essencen glitterit saa poistettua hyvin puhdistusliinoilla, jolloin glitterit eivät poispestessä ui viemäriin. Ja voi kuinka rakastuinkaan noihin korviksiin! Leikkisät ja näyttävät korvikset ovat se minun juttuni ja kenties ne inspiroivat minua toistekin taiteilemaan kasvoilleni glitterlookin.

Mutta illan jännittävin kysymys kuuluu – kuinka monstereiden käy illalla?

*essence-tuotteet ja korvakorut saatu.


Posted in and tagged by NOORA.