TAKKILÖYTÖ POIKAYSTÄVÄN VAATEKAAPISTA

P3049357 P3049393 P3049381 P3049365


TAKKI ONLY & SONS  NEULE PURA FINLAND (*saatu)  HUIVI STYLESNOB  LEGGARIT GINA TRICOT  PIPO GINA TRICOT  SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*saatu) AURINKOLASIT RAY-BAN


Uskokaa tai älkää, mutta sain kun sainkin aikaiseksi käydä loman aikana läpi myös hieman vaatekaappiani. Kenkäkaapin inventoin läpi kokonaisuudessaan ja hyvä niin, sillä ”löysin” samalla viime talven jälkeen liiankin hyvin varastoimani Palmroth Originalin saappaat – kauheaa, jos en olisi ehtinyt käyttää näitä kaunokaisia lainkaan! Veimme siivousurakkamme jälkeen kaksi kassillista vaatteita kierrätykseen, muutama pusero löysi uuden kodin äitini luota ja vihdoin raaskin heittää roskiin myös sellaisia ”aarteita”, jotka olivat jo aikoja sitten parhaat päivänsä nähneet. Kyllä kannatti; nyt vaatehuoneessa on hyvin tilaa, vaikkakin kaikki jäljelle jääneet vaatekappaleet pitää vielä järjestellä paikoilleen.

Siinä siivouksen tohinassa manailin Matille ääneen, että takkivarastoistani puuttuu kokonaan sellainen kunnon kokoinen, reilu ja lämmin talvitakki, jossa olisi iso huppu ja suuret taskut.

”Minullahan on sellainen”, mies tokaisi. ”Se, jota en juurikaan käytä.”

Löysin kuin löysinkin siis vielä täksi talveksi itselleni juuri sellaisen takin, josta olin haaveillut. Tällä kertaa se kaiken kukkuraksi löytyi valmiiksi hankittuna mieheni vaatekaapista. Jes!

Olisitteko arvanneet, että takki on poikaystävän vaatekaapista lainattu? ;)

P3049371 P3049358 P3049384


Posted in and tagged by NOORA.