VIIKON SUOSIKKITUOTE: RÄPSYRIPSET ILMAN PIDENNYKSIÄ

P2107240 P2107236 P2107249

Äärimmäisen herkkien silmieni vuoksi en ole ikinä voinut harkitakaan ripsienpidennyksiä. Olen tosin kuullut, että ripsien laitto saattaisi nykypäivänä onnistua herkkäsilmäisellekin vallan mainiosti, mutta toistaiseksi olen pärjäillyt hyvin omillani. Ripsiväriä käytän kuitenkin päivittäin ja mielelläni testailen aina uusia maskaroita uusien suosikkien toivossa.

Sain testiin jokin aika sitten L’Oréal Parisin Paradise Extatic-ripsiprimerin ja myönnän, että otin tuotteen käyttöön aluksi kovastikin sen tehoa epäillen. Epäilyni osoittautui kuitenkin turhaksi, levitettyäni keskipitkille ja vaaleille ripsilleni kerroksen valkoista primeria ja sen jälkeen kerroksen ripsiväriä, lopputulos oli huima. Tuote todellakin teki ripsistä tuuheamman näköiset ja lisäsi niihin juuri sopivasti pituuttakin. Täydellistä lisävolyymia!

P2107227

Postauksen kuvissa minulla on samaa ripsiväriä kuin näissä kuvissa, mutta alla on kerros juurikin tätä primeria. Kuten sanoin, huimaavan hyvä tuote! Hintaa primerilla on n. 14 euroa, joten mikäli kaipaat edullisesti ja ilman pidennyksiä hieman lisäpotkua silmämeikkiin – tämä voisi olla sinunkin juttusi!

.. ja mikäli et usko vain minun sanaani, myös Hanna ja Iina olivat samaisesta tuotteesta kirjoittaneet ylistävät postaukset. ;)

P2107237P2107245


Posted in and tagged by NOORA.