MEIKIT ROSKIIN SILMÄTULEHDUKSEN JÄLKEEN?!

PA097266PA097264

Heippa mimmit, tarvitsen hieman apuanne. Alkusyksyyn on mahtunut kaikennäköisiä pieniä vaivoja ja kolotuksia, ei mitään vakavaa, mutta apteekissa on tullut ravattua ahkerasti. Kun tulehtuneen selän antibioottikuuri loppui, olikin sitten jo silmätulehduksen vuoro. Antibioottitipat hoitivat kuitenkin hommansa tehokkaasti ja vaiva selätettiin nopeasti. Silmätulehdukset ovat minulle sen verran vieras juttu, että vasta jokunen päivä sitten muistin, että tulehduksen jälkeenhän suositellaan silmämeikkien vaihtamista uusiin. Eikö olekin näin?

Sen verran ärsyttävästä vaivasta oli kyse, että otin heti silmien parannuttua uudet, korkkaamattomat tuotteet käyttöön. Ihan varmuuden vuoksi. Olen ymmärtänyt, että silmätulehduksen aikana käytetty ripsiväriharja saattaa esimerkiksi aiheuttaa tulehduksen uudestaan, jos se sisältää bakteereja. Onneksi lemppariripsarini ja rajaussiveltimeni olivat essencen. Taloudellinen menetys ei siis ollut kovin suuri, vaikka tuotteita en vielä kovin kauaa ollutkaan ehtinyt käyttää.

PA097272

Ajattelin kuitenkin meikkipussin inventaarion yhteydessä esitellä teille tämänhetkiset silmämeikkisuosikit. Roskiin tosiaan päätyivät essencen The False Lashes-mascara, joka on ollut luottoripsarini jo pitkään. Sen kyljessä olen käyttänyt mainiota Liquid Ink-rajauskynää ja tämä timanttinen duo tulee tekemään varmasti pian comebackin. Koska laatikoistani löytyi korkkaamaton, Tokmannilta ostamani essencen Rock ’n’ Doll-mascara ja Maybellinen Colossal Big Shot-ripsari, päätin kuitenkin testailla millaisista tuotteista on kyse. Eritoten vedenkestävä Big Shot on ollut näillä keleillä oiva valinta. Sen rinnalla olen käyttänyt Lumenen Nordic Chic Precision-rajauskynää ja erityisesti sen sivellin on vakuuttanut minut tarkalla jäljellään.

Mutta olenko unohtanut jotakin tärkeää? Luomivärisiveltimet on toki pesty hyvin, mutta olisiko nekin kannattanut vaihtaa? Kuivia silmiä rauhoittavat ja kosteuttavat Bepanthen Eye-silmätipat otan välittömästi käyttöön ja toivon, että tulehdukset pysyvät loitolla jatkossa.

Nyt vink, vink, vinkit kehiin! <3

PA097274PA097269


Posted in and tagged by NOORA.