REKILLINEN HYVÄÄ KIRPPISMIELTÄ

PA087225 PA087213

Kyllä nyt on hyvä mieli! Mansen Blogikirppis oli jälleen huima menestys ja valtaosa aarteistani löysi uudet kodit. Kotiin piti raahata vain murto-osa siitä, mitä kannoin myyntipaikalle ja se jos mikä on onnistuneen kirppistapahtuman merkki. Vaatekaapissa on nyt yllättävän monta tyhjää paikkaa ja suu on leveässä virneessä, kun muutama kävijöistä kertoi lukevansa blogiani. Terkut teille – ihanaa, että tulitte paikalle!

Samalla, kun kirppistä varten innostuin tekemään vaatehuoneessani kunnon inventaariota, päätin muutenkin keksiä sinne uusia säilytysratkaisuja. Erilaisten korien ja koppien lisäksi hankin kirpputoria varten rekin, johon saan roikkumaan lempparimekkoni ja esimerkiksi ne neuletakit, jotka ovat jälleen syksyllä viikoittaisessa käytössä. Rekki osoittautui lopulta niin edulliseksi ja hyväksi hankinnaksi, että päätin vinkata siitä teillekin.

PA087220 PA087210 PA087224 PA087217

Iisi-rekki soveltui näppärästi kirpputorikäyttöön ja nyt aikomukseni on siis raivata sille paikka vaatehuoneestani. Rekkitilaa kaipaa aina ja vaatetelineen avulla henkarissa roikkuvat kauluspaidatkin ovat jatkuvasti käyttövalmiita. Rekki maksoi alle 17 euroa Tokmannilla ja pyörillä kulkevan rekin alaputkille saa kätevästi myös kenkiä säilöön. Vaatteita sille mahtuu yllättävän paljon ja hintaansa nähden, rekki oli hyvinkin vankkaa tekoa.

Sateinen sunnuntai-ilta jatkuu siis vaatteiden parissa ja kotia kuntoon laittaen. Näin syksyn tullen intoa ja energiaa riittää taas aivan eri tavalla myös kotikolon järjestelemiseen. Jos näin sateiset ilmat jatkuvat pitkään,  veikkaan, että kotona tulee vietettyä taas paljon enemmän aikaa. Siksi onkin tärkeää, että olokin on kodikas.

Vielä kerran; kiitos, että piipahditte kirppistelemässä, vanhat aarteeni löysivät ihanat uudet kodit luotanne! <3

PA087229


Posted in and tagged by NOORA.