TAMPEREEN PARASTA SUSHIA MÄ METSÄSTÄN

PA067183

Sateinen tiistai-ilta voi muuttua hetkessä herkulliseksi, kun kurvaa töistä kotiin takeawaypaikan kautta. Ja kun kyytiin nappaa nimenomaan kassillisen sushia, voi olla varma siitä, että tavallisen tylsä tiistai päättyy taatusti masu täynnä ja suu hymyssä.

Rakastamme Matin kanssa sushia, mutta myönnän olevani hieman nirso sushin suhteen. Vain paras kelpaa! Sushin pitää olla tuoretta ja makupaletista täytyy löytyä laaja kattaus herkkuja. Metsästänkin jatkuvasti uusia sushi-suosikkeja, ja olen nykyään jo melko rohkea sushin syöjä – ensimmäisen kerranhan maistoin sushia vasta muutama vuosi sitten! Aleksanterinkadulla sijaitseva ROKA Sushi & Robata oli kuitenkin meillä vielä testaamatta ja töistä kotiin palaavat ahertajat päättivätkin napata tunnelmallisesta ravintolasta ruokaa matkaan.

PA067187 PA067179

Minulla on kaksi ehdotonta lempparisushipaikkaa Tampereella, Maruseki ja Maka Sushi, mutta ROKA Sushi & Robata, kiilasi kyllä kärkikolmikkoon viipymättä. Kahdentoista palan vegesetti ja 12 palan setti hurmasivat meidät täysin ja tiedän jo nyt, että samaisen paikan kautta kurvaillaan kotiin toistekin. Lista on todella kattava ja toivottavasti ehdin joskus istahtaa myös ravintolan penkkiin herkkuja maistelemaan. Sadepäivän takeawayssä oli kuitenkin tällä kertaa sitä jotakin. Sohvanpohja, hyvä telkkariohjelma, edessä keko sushia.. Ooh, #perfect.

Haaveissa siintää myös ajatus valmistaa sushia joskus ihan itse kotikeittiössä – tulisikohan siitä yhtään mitään..?


Posted in and tagged , by NOORA.