LET’S OPEN MY LOUIS VUITTON-BOX!

P9236610 P9236632 P9236615

Sain jo sen verran ystäviltäni palautetta muun muassa Messengerin kautta, että eiköhän ole jo aika kertoa mitä tuliaisiksi saamani Louis Vuitton-boksi olikaan syönyt sisuksiinsa. Tarkoituksenani ei ollut pitää LV-faneja näin kauan jännityksessä, mutta arki vei mukanaan ja vasta nyt ehdin itsekin kunnolla fiilistellä tuota upeaa yllätystä.

Arvelin tosiaan alun perin lahjakassin nähtyäni, että Matti toisi minulle Berliinistä matkamuistoksi Louis Vuittonin matkaoppaan, mutta tuota kyseistä opusta ei tuolloin ollut saatavilla. Niinpä Matti oli päättänyt vetää oikein todellisen ässän hihasta ja hankki minulle jotakin, josta oli haaveillut jo niin kauan. Poen vuosi toisensa jälkeen kalenteriangstia, ja uuden kalenterin hankkiminen on aina vaikeaa. Nyt sain sellaisen aarteen, joka ratkaisee kalenteriongelmani. Nämä kalenterinkannet eivät tarvitse sisuksiinsa kuin lehdet, ja se on valmis käyttöön otettavaksi. Kiitos kultaseni, tämä on loppuelämäni kalenteri.

P9236623

Ajattelin hankkia vuoden 2018 kalenterisivut Louis Vuittonin Helsingin myymälästä, mutta uskon, että tämän sisuksiin sopivat myös muut irrallaan ostettavat kalenterisivut. Matti oli tehnyt myös kuosin suhteen täydellisen valinnan, sillä kalenterinkannet mätsäävät nyt täydellisesti myös Zadaasta ostamaani lompakkoon. Kerrassaan upea tuliainen. Minun puolestani vuosi saa vaihtua vaikka heti.

Tämän illan kohdalla nykyisessä kalenterissani on onneksi pelkkää tyhjää – rentouttavaa iltaa siis kaikille! <3

P9236628 P9236620


Posted in and tagged , by NOORA.