SYYSLOIKKIA LAITURILLA

IMG_7881 IMG_7873 IMG_7887

Tervetuloa kaunis, pehmeä syksy. Olimme eilen äidin kanssa pienellä syysretkellä ja pysähdyimme hetkeksi kuvailemaan Näsijärven rannalle. Osa puista oli vaihtanut jo syksygarderobin ylleen ja iltapäivän viimeisinä tunteina valo oli kauneimmillaan. Veneet liikkuivat kevyesti tuulen heijatessa niitä ja kaislikossa hypähti kala. Se oli sellainen täydellinen syyshetki, tiedättehän? Olisipa mukana ollut termari ja pari voileipää. Olisin voinut ihastella puista veteen leijailevia lehtiä pidemmänkin tovin.

Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän olen alkanut viihtyä luonnossa. Jos huomaan esimerkiksi stressin hiipivän sisuksiini, mikään muu ei nollaa yhtä hyvin ajatuksia kuin edes pieni kävelylenkki luonnossa. Tuloksena on poikkeuksetta virkeä mieli, parempi olo ja punaiset posket. Monesti jopa yöunet rauhoittuvat, kun on päivällä ulkoillut. Lisää ulkoilua syksyn to do-listalle siis!

IMG_7877IMG_7872IMG_7875IMG_7850 IMG_7884

Lempparisyksyasukin on jo ehtinyt löytyä. Vivahteikkaan harmaa neulemekko on siis se sama mekko, jonka esittelin Marks&Spencer-postauksessani. Minun oli ostettava se itselleni, sillä en malttanut riisua sitä päältäni ollenkaan. Aiemmissa neulemekoissani on aina ollut jotain vikaa, kuten huono, kutittava materiaali tai pituus, mutta tässä on kaikki kohdillaan. Mekko on kerännyt kehuja ja olen heittänyt sen päälleni tällä viikolla jo kolmena päivänä. Se kertonee siitä, että hankinta on ollut todella mieluinen. Yhdistettynä Parikan hupsuihin hapsuihin ja Zaran nahkatakkiin, lopputuloksena on tyylikäs mutta samalla persoonallinen syysasu. Jos oma vaatekaappisi kaipaa vielä syksykivaa hyllyilleen, muistuttelen samalla, että Marks&Spencerin 100 euron lahjakortin arvontaan voi osallistua vielä huomiseen asti. Tuolla summalla saa parikin tällaista neulemekkoa syksyä lämmittämään!

Mutta nyt, hempeän lempeää perjantaita ja viikonlopun aloitusta koko porukalle sinne ruutujen toiselle puolelle – minä hypähtelen seuraavaksi hyvillä mielin kohti viikon viimeistä työpäivää! <3

IMG_7846


MEKKO MARKS&SPENCER     TEKONAHKATAKKI ZARA     KENGÄT MINNA PARIKKA     HUIVI H&M


IMG_7876 IMG_7882 IMG_7879 IMG_7885


Posted in and tagged by NOORA.