PUNAISELLA MATOLLA

P9246654 P9246653P9246660 P9246664 P9246650 P9246645 P9246648 P9246657 P9246661 P9246663

Sunnuntai ja museovisiitit kuuluvat yhteen. Tänään kävin äitini kanssa katsomassa näyttelyn, joka oli jo pelkästään kuvissa ihastuttanut niin, että se oli nähtävä myös livenä. Ripaus muodikkaita tuulia sopi sunnuntaihin täydellisesti, joten otimme suunnaksi Museo Milavidan. Museokortti vinkumaan ja Valentinon luo!

”Elegance is the balance between proportion, emotion & surprise.”

Lokakuun puoleen väliin asti Tampereella on mahdollista päästä ihastelemaan historiallisia, legendaarisia ja toinen toistaan upeampia palasia italialaisen Valentino Garavanin uran varrelta. Fantastica!-näyttelyn valokeilassa paistattelevat yksityiskokoelmista peräisin olevat, lainatut muotiluomukset. Näyttely on kokonaisuudessaan melko suppea, mutta laatu korvaa määrän. Asujen yksityiskohdat, taidokkuus ja ainutlaatuisuus vievät muodista kiinnostuneet maailman catwalkeille ja punaisille matoille.

”Only wear clothes that make you feel alive.”

Kun siis haluat paeta hetkeksi sateisen harmaata syksyä mielikuvamatkalle, avaa ovi Milavidaan. Sulje silmäsi ja nauti tunnelmasta. Tuntuuko jo siltä, että olet salamavalojen välkkeessä punaisella matolla? Etsiessäni Valentino Garavanin sitaatteja tätä postausta varten, törmäsin myös lausahdukseen ”I don’t need Valentine, I need Valentino”. Niin tai näin, mutta kukapa nyt pistäisi pahakseen, jos omastakin vaatekaapista löytyisi jotakin tällaista. Ihan heti en tosin iltapuvulle keksisi käyttöä, mutta tokihan nyt kenkäkaappiin yksi pari Valentinon korkkareita mahtuisi.

Tässä siis glamouria henkivä Tampere-vinkki muodin ystäville. Säihkettä sunnuntai-iltaasi!


Posted in and tagged , , by NOORA.