KERRO, KERRO KUVASTIN, ONKO MANIKYYRINI MAAILMAN SÄIHKYVIN

P8234688P8234704P8234720

Minkäs sitä harakka luonteelleen voi; kaikki mikä kimaltelee kiinnostaa kovasti. Niinpä tartuin eilen toistamiseen essencen kynsipuuteripurnukkaan ja loihdin itselleni peilimäisellä efektillä varustetut kynnet. Pakko myöntää, että ensimmäisellä kerralla manikyyria tehdessäni homma ei todellakaan mennyt niin kuin Strömsössä. Tekniikka ei tainnut oikein olla vielä siinä vaiheessa hallussa. Youtube-surffailun jälkeen ja ohjevideon tsekattuani ryhdyin kuitenkin huomattavasti itsevarmemmin fiiliksin uudestaan hommiin.

Kynsipuuteri eli tuo hienojakoinen glitterhile on suorastaan henkäyksenkevyttä ja kun viimeksi levitin työvälineet pöydälle ja aloin glitteröidä kynsiäni, lopputuloksena huomasin vieressäni päikkäreitä nukkuvan Epunkin kimaltelevan. Nyt homma oli jo huomattavasti paremmin hallussa ja manikyyristä tuli ihana. Eikä koko kämppäkään kimallellut yksisarvisen kesämökin lailla kynsiaskartelujeni jälkeen.

P8234694 P8234718

Tarvitset: essence metal shock nailpowder (*saatu blogin kautta), essence metal shock sealing top coat*, lakka aluslakaksi, kynsilakanpoistoaine, vanupuikot

Aseta pöydälle alusta suojaksi. Vierelle kannattaa valmiiksi varata myös kynsilakanpoistoaine ja vanupuikkoja, joilla saat hileet iholta saman tien pois. Levitä kynnelle valitsemasi värilakka ja kasta sen jälkeen toinen sormenpää metal shock nail powderiin. Älä anna lakan kuivua kokonaan, vaan lisää lakatulle kynnelle hilettä taputellen sitä paikoilleen glitteriin kastetulla sormenpäällä. Mitä enemmän kynsipuuteria lisäät, sitä peilimäisempi efektistä tulee. Alle levitetyn lakan väri vaikuttaa myös lopputulokseen. Kun kynnellä on tarpeeksi hilettä, metal shock sealing top coatin avulla lukitset puuterit paikoilleen. Tämän jälkeen on hyvä poistaa myös iholle joutuneet hileet kynsilakanpoistoaineella. Lopputuloksena kynsilläsi on peilimäisen heijasteleva, sileä pinta. Mikäli kaikkien kynsien työstäminen tällä tekniikalla tuntuu liian aikaavievältä, tekniikkaa kannattaa käyttää tehostekynsien tekemiseen. Jo yksikin peilimäisesti heijasteleva kynsi tuo manikyyriin hurjasti lisää ilmettä!

P8234729

Säihkyvää päivää! ♥_<3


Posted in and tagged , by NOORA.