KULTA, KOTONA OLLAAN!

P7161163 P7140428 P7161162 P7161167

Honey, I’m home!

Matti oli minua vastassa eilen lentokentällä ja saavuimme kotiin Tampereelle vaaleanpunaiselta seikkailultamme noin puolenyön aikaan. Tämä päivä onkin sitten kulunut matkalaukkua purkaessa, Zadaa-paketteja postitellen ja valokuvasaalista läpi käyden – kesälomapäiväni on siis kulunut varsin nopeasti asioita hoidellen ja huomenna kutsuukin sitten taas jo arki! Blogin puolella seikkaillaan kuitenkin vielä muutaman päivän ajan Berliinissä, sillä haluan ehdottomasti kertoa teille lisää tuosta unohtumattomasta matkasta. Kuvasin kolmen päivän aikana myös videomateriaalia talteen, joten ripaus vloggaustakin on luvassa heti alkuviikosta.

Takana on kyllä sellainen unelmamatka, että tätä sulatellaan hymy huulilla vielä pitkään. Aivan kuten reissun aikana popsimiamme makkaroita ja rinkeleitäkin. Essence piti meistä matkalla todella hyvää huolta ja reissun aikana ehdin Berliinin lisäksi tutustua myös moniin Essence-uutukaisiin. Kuvissa muuten näkyvät kaksi ehdotonta tämänhetkistä suosikkihuulikiiltoani – Shine Shine Shinet sävyissä Indie Romance ja Bright on! Molemmat aivan ihania kesähuulikiiltoja.

Nyt kuitenkin keitän itselleni kupillisen teetä ja käyn hetkeksi töiden kimppuun. Sitten kevyt iltatreeni, jotta kroppa palautuu taas lentojen jäljiltä. Ihanaa iltaa kaikille. <3


Posted in and tagged by NOORA.