LENTOKENTÄLTÄ SUORAAN SEIKKAILEMAAN

P7140492P7140585P7140448P7140481 P7140487P7140595


T-PAITA UHANA DESIGN    FARKKUTAKKI LEVI’S     FARKUT ZARA     LAUKKU ZARA     SHOES MINNA PARIKKA


Näiden Berliinin matkaajien reissu alkaa pian olla paketissa. Viikonloppumme on ollut kovin vaaleanpunainen ja kosmetiikkaa pullollaan, joten tasoitetaan tilannetta hieman sinertävillä asukuvilla muurilta. Lempparifarkkutakkini pääsi tietenkin matkalle mukaan ja se ylläni suuntasin heti ensimmäisenä iltana kävelylle Berliinin muurille matkakaverini kanssa. Lähdin perjantaiaamuna jo aikaisin matkaan hypätessäni linja-autoasemalta lentokentälle vievään bussiin, mutta samalla energialla lähdimme heti hotellille saavuttuamme tutustumaan kaupunkiin. Hotellimme ei ole keskustassa, joten olemme nähneet kovin erilaista Berliiniä verrattuna siihen, miltä matkaoppaan kuvat nähtävyyksien ympäriltä näyttävät. Jos vaan tänään mitenkään ehdimme, hyppäämme turistibussiin ja käymme katsomassa, miltä ydinkeskusta näyttää. Ja samalla näemme ne kirjojen sivuilta tutut kohteet vilaukselta yksi toisensa jälkeen.

Berliini on taatusti yksi persoonallisimmista kaupungeista, joissa olen käynyt ja nähtävää riittää varmasti paljon – nyt siis vinkkejä kehiin mikä tai mitkä nähtävyydet Berliinissä on käytävä tsekkaamassa, kun aikaa on parisen tuntia!

P7140473P7140590 P7140490


Posted in and tagged , by NOORA.