PUPUNKORVIA JA VAALEANPUNAISIA BILEAUTOJA

IMG_6605 IMG_6596 IMG_6602

PAITAPUSERO LINDEX   FARKUT VERO MODA   BALLERINAT MINNA PARIKKA   LAUKKU LINDEX

IMG_6585IMG_6590

Isäni mainitsikin ennen Saksan reissuani, että Saksassa kannattaa sitten ehdottomasti vierailla autokaupoissa ja bongailla liikenteen vilinästä hienoja ajoneuvoja. Hän oli oikeassa. Vaikka valtaviin autokauppoihin emme Iinan kanssa tällä kertaa astelleetkaan, hotellimme eteen parkkeerattu vaaleanpunainen bileauto sai suunpielet nousemaan hymyyn. Olisi varmasti isukinkin leuka tipahtanut lattiaan tämän auton nähdessään. Vaikka autotietouteni onkin melko olematonta, tämän auton rattiin olisin mielelläni hypännyt. Vaaleanpunainen auto pullollaan kosmetiikkaa – kelpaa!

Itsehän kysyn siis aina ensimmäiseksi sen tärkeimmän kysymyksen jos joku kertoo vaihtaneensa autoa: ”Minkä värinen se on?”. Merkeistäkään en aina ole ihan perillä ja saankin silloin tällöin kuulla tästä puutteesta yleissivistyksessäni. Saksassa autokauppoja näytti kuitenkin olevan joka nurkan takana, joten siellä jos missä saa autokuumeeseensa helpotusta, jos sellaista siis sattuisi potemaan.

IMG_6584IMG_6600IMG_6588IMG_6582

Samalla, kun fiilistelin tuota maailman upeinta autoa, Iina ikuisti toisen Berliini-päivämme asun kameran muistikortille. Olin pukeutunut vähän kuin vahingossa kokonaan vaaleansiniseen. Lindexin paitapuserosta on tullut lempparini ja vihdoin muistin kaivaa esiin kenkälaatikosta myös nuo Parikan farkkupuput. Matkalaukkuuni pomppasikin kotoa lähtiessäni melkoinen pupulauma, kun kävelin koko reissun pupunkorvat jaloissa pomppien. Vastaantulijat vilkuilivatkin yksi toisensa jälkeen varpaisiini, kun tallasin pitkin Berliinin katuja.

Mutta takaisin aiheeseen – Berliinin ehdottomasti hienoin auto siis bongattu! Tosin Iinan videolle tallentui toinenkin pinkki auto, joten vaaleanpunainen saattaakin olla Saksassa autonvärinä ihan arkipäivää. Miettikääpä, kun pimeänä ja loskaisena marraskuun aamuna ajaisikin työmatkansa kosmetiikalla kuorrutetulla vaaleanpunaisella väriläiskällä – kyllä taatusti piristäisi!

Haittaisikohan Mattia jos seuraava automme olisikin pinkki..

IMG_6601 IMG_6586 IMG_6597

 


Posted in and tagged , by NOORA.