KORKKARIT + VERKKARIT, KAS SIINÄ VASTA KOMBO!

P1065683 (2) P1065716 P1065695 P1065694

Kas tässäpä asu, johon en koskaan olisi uskonut pukeutuvani!

Jaoin Instagramissa kuvan korkkariverkkarikombostani, ja arvelinkin, että tämä look tulee jakamaan mielipiteitä. Yhdistän nimittäin itsekin nuo legendaariset verkkapöksyt pikemminkin ala-asteen liikuntatunteihin kuin asuun, jossa lähtisi lenkkipolkua pidemmälle. Mutta pakkohan tätä oli kokeilla! Verkkokalvoilleni oli ehtinyt jo nimittäin tallentua niin monia verkkarikorkkarilookeja somessa seikkaillessani, että tämä asu oli pakko laittaa testiin.

Ja arvaattekos mitä? Viihdyin tässä eriskummallisessa lookissa jopa liian hyvin.

P1065688 (2) P1065717P1065704


VERKKARIT ADIDAS    TAKKI H&M      NILKKURIT ECCO (*blogin kautta saatu)   NEULE LINDEX     HUIVI H&M


P1065712

Itselläni on tapana ripotella asuun kuin asuun hieman sporttisia fiiliksiä. Tennaritypynä olen vasta jokin aika sitten totutellut ylipäätään korkkareihin ja nilkkureihin, joten tätä tyyliä oli suorastaan pakko testata, naisellisuutta ja sporttisuutta samassa paketissa! Asuni herätti päivän aikana paljon hilpeyttä, mutta mikä parasta, viihdyin siinä itse aivan äärettömän hyvin. Kun verkkarit yhdisti isoon ja lämpimään pooloneuleeseen, asusta ei lähtenyt idea edes siinä vaiheessa, kun takin heitti pois päältä. Korkkarit ja neule toivat naisellinen twistin sporttimimmin lookiin.

Mutta mitä sanoo arvon raati — kuuluvatko kolme raitaa pururadalle vai sopivatko ne yhteen kopsuvien korkojen kera?

P1065702 P1065706


Posted in and tagged , by NOORA.