KUN SPORTTIPÖRRIÄINEN KARKASI, TAAS

PC253841PC253849PC253855


PUSERO HOUSTON ROCKETS (NBA) MITCHELL & NESS   FARKUT ZARA   KENGÄT CATMANDOO


Taas kävi näin.

Treeni-into ehti olla ylimmillään parin viikon ajan ja näin leveästi hymyilytti vielä maanantaisen hiihtolenkin jälkeen. Mutta. Nyt ollaankin sitten taas räkätaudin kourissa. Näin kävi viimeksikin. Sain mahtavan treeni-innon päälle ja seuraavat pari viikkoa kuluivat flunssaillen. Tässä on pakko olla jokin yhteys? Toivottavasti tauti talttuu pian ja pääsen kuluttamaan suksiani vielä ahkerasti laduille. Tänään täytyy ostoskoriin siis heittää inkivääriä, sitruunaa ja purkki hunajaa ja ottaa hyväksi havaitut flunssankarkoituskeinot käyttöön!

PC253834

Vinkkasin Joulupukille joulun alla, että kaapistani ei löydy juurikaan kunnollisia urheilutekstiilejä ja Pukki olikin osannut tehdä lopulta parikin erinomaista hankintaa paketteihin. Varsinainen sporttailucollege tämä paita ei toki ole, mutta materiaaliltaan pusero on täydellinen myös kevyeen urheiluun. Aion tosin käyttää sitä osana arkiasuja muutenkin. Houston Rockets-paita on upean retro ja se sopii täydellisesti punaisen huulipunan ja mustien pillifarkkujen kaveriksi.

NBA:sta tuli mieleeni, arvatkaa mikä asia on jäänyt harmittamaan aivan valtavasti? Se, että emme käyneet katsomassa lainkaan New Yorkissa ollessamme koripalloa! NHL-matsi tuli nähtyä, mutta olisihan sitä nyt pitänyt koriskatsomoonkin kerran elämässään istahtaa.

Noh, jäipä jotain tekemistä seuraavallekin kerralle.


Posted in and tagged , by NOORA.