UUSI ALKU

P1085922 P1085909

Aina, kun uusi vuosi vaihtuu, tammikuun kohokohtiin kuuluu uuden kalenterin hankkiminen. Pitkään käytössäni oli niin sanottu ”koulukalenterimalli”, joka alkoi syksyllä ja päättyi kevääseen, mutta tänä vuonna päätin metsästää itselleni laukkuun näppärästi sujahtavan, runsaalla tilalla ja hauskoilla oivalluksilla varustetun kalenterin. Iso kalenterini on löytänyt paikkansa työpöytäni äärestä, mutta sen rinnalle tarvitsin almanakan, joka kulkee paikasta toiseen mukanani.

Ja ei, ehei, kännykän kalenteri ei ole sama asia. Eihän kännykkään edes voi piirrellä muistiinpanojen oheen!

P1085918 P1085913

Sen oikean etsiminen ei ole ollenkaan niin helppo juttu kuin luulisi. Selasin läpi useammankin kalenterin ennen kuin löysin tämän Polkka Jamin viikkokalenterinse on suloinen, siinä on paljon tilaa raapustella ja mikä parasta, kalenterin takana on suomalainen suunnittelijapariskunta! Kalenterin välissä kulkee  näppärästi Håll Sverige Rent-säätiön toimintaa tukeva Niiskuneiti-muistivihkonen, jonne kirjoittelen talteen ideoita blogipostauksia varten  ja listaan tehtäviä hommia ylös. Nämä kaverukset pitävät minut taatusti ajantasalla.

kalenterit

Mikäli joku muukin on vielä vailla uuden vuoden kalenteria, kokosin teille kollaasiin omat suosikkini. Papershopin sininen agenda on ehkäpä maailman kaunein tuotos (se ei tosin yllätä, Rifle Paperin tuotteet ovat niin upeita! <3), kun taas Mira Malliuksen kuvitukset hurmaavat ja hauskuuttavat suloisessa tämän vuoden kalenterissa. Kiinnostavin kalenteriuutuus on kuitenkin varmasti tuo The Year of Mermaids 2017-kalenteri, jonka olisin varmasti valinnut itsellenikin, jos vaan jossain olisin sitä päässyt ensin selailemaan. Kalenteriin mahtuu valtavasti merkintöjä ja veikkaankin merenneitokalenterin toimivan erinomaisesti myös päiväkirjana. Pieni ja pippurinen kalenteri sen sijaan löytyi Chic Companyn valikoimasta – taskukokoiseen kalenteriin mahtuu peräti kahden vuoden merkinnät ja hintakin on enemmän kuin kohdallaan (6,95€)!

Puhdas, tyhjä kalenteri tuntuu aina ikään kuin uudelta alulta. Tosin pikkuhiljaa nuokin sivut ovat jo alkaneet täyttyä uusilla seikkailuilla.

Nyt kohti tammikuun toista viikkoa!

P1085926


Posted in and tagged , by NOORA.