DISCOPUPUN LAUANTAIKENGÄT

P1055614 P1055577 P1055608

Lauantai alkoi kenkähehkutuksella, joten saatetaan päivä päätökseen samalla hyväksi havaitulla teemalla — my bunnies are nimittäin here!

Sain puput jalkoihini ennen kuin ehdin kissaa sanoa. Kun onni potkaisi pupukengällä, ja löysin kuin löysinkin lopulta kokoni Luisaviaromalta, päätin laittaa tilauksen eteenpäin, vaikka tästä kyseisestä verkkokaupasta en ikinä mitään ole aiemmin tilannutkaan. Ensimmäisen plussansa myymälä saa kunnon aleprosenteista! Kengät olivat -30%:n alessa ja etusivulta löytyi vielä alekoodi, jolla sai pupuista lisäalea -20% pois. Toimitusilmoitus saapui sähköpostiini miltei saman tien ja kengät olivat luonani alta aikayksikön. Ne olivat lähteneet Italiasta liikenteeseen 4. päivä tammikuuta ja minä noudin ne DHL:n pakettiautomaatista seuraavan päivän iltana. Pupuni olivat matkanneet ensin Saksaan ja sieltä Helsinkiin, ja lopulta ilmeisesti vielä lentäneet Helsingistä Pirkkalaan. Voi pikkupupuset, matkaväsymyksenne on varmasti melkoinen!

Mutta käteen jäi siis ruusukimpullinen positiivista sanottavaa Luisaviaromasta. Maksu hoitui PayPalin kautta näppärästi ja asiakas pidettiin ajan tasalla lähetyksen toimituksesta ja saapumisesta erityisen hyvin.

P1055587 P1055626 P1055590

Ja hei onhan ne nyt todella makeet! Glitterillä kuorrutetut pupuni ovat ehkäpä upeimmat kenkäni ikinä ja mikä parasta, ne istuvat jalkaan kuin nakutettu. Vielä en ole vienyt pupujani ulkosalle, mutta kunhan kelit sallivat, näillä kengillä talsitaan vielä monia satoja kilometrejä.

Matti: ”Olet kyllä säihkyvin ihminen, jonka tunnen.”
Noora: ”Voi miten ihanasti sanottu!”

Matti: ”Tarkoitin sitä. Ihan kirjaimellisesti.”

Glitteriä lauantai-iltaanne! <3

P1055637 P1055595


Posted in and tagged by NOORA.