LUKUNURKKAUKSEN UUDET KUVIOT (+SISUSTUSTAULUARVONTA!)

PC033042 PC033052 PC033007

Yhteistyössä Desenio.

Rakastan sisustustauluja. Kotiin ja sisustukseen saa tuotua niin paljon lisää omaa persoonallisuuttaan ja visioitaan, kun seinille ripustaa tarkoin valittuja tauluja ja julisteita. Kun ryhdyimme Desenion kanssa yhteistyöhön, tiesin heti, mikä kotimme seinistä kaipaisi eritoten tauluja ylleen. Työhuoneeni lukunurkkaus on valkoisine seinineen tuntunut hieman autiolta, joten nyt vihdoin pienten muutosten avulla, tekisin siitä kodikkaan.

Klikkailinkin itseni välittömästi Desenion sivuille, ja siellä se aika vasta vauhdilla vierähtikin! Valikoima osoittautui niin kattavaksi, että julisteiden valitseminen sai minut innostumaan julistekollaasien kokoamisesta oikein todella. Lopulta löysin kuitenkin juuri ne meille täydelliset julisteet ja kehykset.

PC032859 PC032873 PC032848

Tilaukseni saapui perille nopeasti ja olin todella vaikuttunut siitä, kuinka hyvin tuotteet olikaan pakattu. Kehysten reunoja suojasivat pahvikovikkeet ja kaikki julisteet oli kääritty siististi suureen putkiloon suojaan. Julisteet olivat säilyneet matkan ajan virheettöminä kovan putkipaketin uumenissa, eikä vaaraa julisteiden vaurioitumiselle kuljetuksessa siis ole. Arvostan kovasti sellaisia verkkokauppoja, jotka panostavat myös tuotteiden laadun lisäksi toimituksen laadukkuuteen- asiakkaana tuntuu aina mukavalta, kun tilattu tuote saapuu perille nopeasti ja hyvin pakattuna!

Onnistuin tekemään aivan nappivalintoja klikkaillessani tuotteita ostoskoriin julisteiden ja printtien joukosta. Työhuoneen sisustustaulukollaasi sai ideansa nähtyäni karttojen ja kaupunkijulisteiden seassa karttajulisteen omasta kotikaupungistani, Tampereesta. Tampere on meille molemmille tärkeä kaupunki, jopa kaupunki, jossa olemme tavanneet, joten se löysi oikeutetusti nyt karttajulisteena paikkansa seinältämme. Toinen meille merkittävä kaupunki sijaitseekin sitten vähän kauempana. Unohtumattomasta joulusta New Yorkissa on kulunut jo kolme vuotta ja sitä matkaa emme unohda ikinä. Nämä kaksi karttajulistetta yhdistin toisiinsa graafisella julisteella, ikään kuin marmoripintaisella &-merkillä ja kultaisella maailmankartalla.

PC032867 PC032878 PC032869

Desenion julisteiden joukosta löytyy myös aivan valtavasti persoonallisia ja ihania julisteita vaikkapa lastenhuoneen sisustusta ajatellen. Koska lapsenmielinen luonteeni puski esiin julisteita valitessani, en voinut olla tilaamatta seinällemme myös Mr. Rabbitia. Herra Jänö päätyi eteisen lipaston päälle ja vierelleen se sai hauskan tekstijulisteen, ”Is there Wifi in here, because I feel a connection”.

Valikoimaa siis riittää ja jokaisen kodin seinille löytyy Deseniosta taatusti jotakin. Siksi olenkin innosta soikeana, kun pääsen nyt kertomaan teille, että yksi lukijoistani voittaa pian seinilleen 100 euron arvosta Desenion tuotteita.

PC033044 PC033019 PC033001 PC033035


Linkittämällä tämän postauksen kommenttiboksiin suosikkijulisteesi Desenion valikoimasta ja seuraamalla Deseniota Instagramissa (@desenio), osallistut 100 euron Desenio-lahjakortin arvontaan. Lahjakortteja arvotaan yksi (1) kappale. Jätäthän kommenttisi kommenttiboksiin perjantaihin 16.12.2016 klo 23.59 mennessä.


Onnea matkaan — taidan mennä nautiskelemaan uudistuneen työhuoneen lukunurkkauksen ilmeestä nyt yhdessä Epun kanssa tuonne sohvan pohjalle!

PC033015 PC033062 PC033037

Postaus sisältää linkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in and tagged , by NOORA.