TUULITUKKA TAMPEREELTA

PC103801 PC113792 PC103808 PC113776

Huomenta — se ois hei taas maanantain paikka! Kisakatsomoväsymys painaa silmissä, mutta tästä se taas lähtee; uusi viikko täynnä uusia seikkailuja. Kurkataan kuitenkin vielä viikonloppuun. Ja Matin vaatekaappiin.

Matti oli löytänyt Koskikeskuksen Cartel-myymälästä nimittäin jotakin niin siistiä, että en malttanut pitää näppejäni erossa tuosta upeasta puserosta. Saatoin jopa lainata sitä ennen kuin Matti ehti itse vielä kertaakaan käyttää uutta hankintaansa.. Kerroin teille jo innoissani Deseniolta saamastani Tampere-julisteesta, ja eilen sitten kipusinkin katselemaan kotikaupunkini kaunista lumen kuorruttamaa maisemaa Näsinneulasta. Matin Tampere-pusero sopi näihin fiiliksiin siis loistavasti!

PC103847 PC113809 PC103817 PC103796

TAKKI H&M    HUIVI H&M     FARKUT ZARA      SAAPPAAT PURE OZ    PUSERO CARTEL X DICKIES

PC113794

Mustan collegen rinnuksissa lukee isolla Tampere ja tämä Cartel X Dickies-pusero on aivan must have jokaisen manselaisen vaatekaappiin. Ymmärtääkseni kyseessä on kuitenkin sen verran spesiaali tuote, että paidat ovat löytäneet nopeasti uudet omistajansa Cartelin rekeiltä, joten jos tällaisen aikoo hankkia vaikkapa pukinkontiin, kannattaa olla nopea! Matti oli ostanut itselleen puseron mustassa värissä, mutta samaista aarretta myytiin myös harmaana sekä huppariversiona. Aluksi harmittelin kovasti, että en ollut tajunnut käydä hankkimassa itselleni samanlaista, mutta sitten taas toisaalta, tämä Matin hieman reilummankokoinen puserohan käy minulle vallan mainiosti ikään kuin mekkona. Ja sain jo siihen ikuisen lainausluvankin — mutta paita ei saa kuulemma vahingossakaan unohtua minun kaappiini pysyvästi..

Puserosta maisemiin, enpä ollutkaan aiemmin käynyt ihastelemassa Näsinneulasta Tampereen talvea! Kaupunki näytti todella taianomaiselta ja Näsijärven pinta oli kuin taideteoksilla koristeltu. Autio huvipuistokin näytti todella maagiselta ja Koiramäen joulun tuikkivat valot loivat pimenevään iltaan kauniisti tunnelmaa. Mutta Koiramäen joulusta haluan kertoa teille ihan omassa postauksessaan, sillä pian joku teistäkin pääsee nauttimaan jouluntunnelmasta. Koiramäen joulusta löytää taatusti joulumielen, jos se vielä on kateissa.

Energiaa maanantaihin ja uuteen viikkoon – työt kutsuvat, joten nyt läppäri kiinni ja hommiin!

PC103800 PC113798

*Pääsyliput Näsinneulaan saatu.


Posted in and tagged , by NOORA.