KESÄN HERKULLISIN NÄHTÄVYYS

Jokaiseen kesälomaan kuuluu vierailu Tallipihalle. Kuninkaankadulla sijaitseva Tallipiha on tunnelmallisin mielestäni ehdottomasti joulunaikaan, mutta kesälläkin siellä riittää paljon nähtävää ja fiilisteltävää. Kanatarhalla voi käydä morjestamassa kotkottajia, tapahtumien yhteydessä paikalla on usein poni tai hevonen ja ilmaisen sisäänpääsyn ansiosta, Tallipihalla voi piipahtaa vaikkapa ihan vaan juomassa kupillisen kahvia tunnelmallisessa miljöössä. Luin juuri Tallipihan nettisivuilta, että tulevana sunnuntaina talleilla vietetään myös juhannusta. Käsityöläisten tori, elävä musiikki ja herkkukojut tarjoavat taatusti viihdykettä kaupunkijuhannukseen.

Unohtamatta Suklaapuotia. Oi, oi, millainen puoti se onkaan. Sieltä jos mistä kannattaa hankkia herkut juhannuksen juhlapöytään.

Suklaapuotiin ei kannata kuitenkaan piipahtaa herkkulakon aikana. Sieltä on nimittäin äärimmäisen vaikea poistua kulkematta kotiin kassan kautta. Matin kanssa ostimme pienen pussillisen erilaisia konvehteja ja suklaakuppikakkuja tiskiltä ja päätyipä ostoskassiin myös vähän herkkuja tulevan viikon synttärisankarin pakettiin. Suklaapuodista löytyykin aivan ihania lahjaideoita suklaafaneille ja tarjolla on niin kattava valikoima erilaisia herkkuja, että kuola valuu jo siinä vaiheessa, kun ihanat tuoksut leijailevat kaupan ulko-ovelle asti.

Suklaapuodin lisäksi Tallipihan alueelta löytyy muitakin ihania putiikkeja. En nimittäin itse voinut kävellä suloisen linturintaneulan ohi. Tuo suloinen koru olkoon kesälomamuisto lomalta, joka vietettiin kokonaisuudessaan Tampereella. Omasta kotikaupungistani löytyy niin paljon nähtävää ja tehtävää, että miksi suotta lähteä merta edemmäs kalaan. Paitsi ehkä mato-ongelle Teiskoon. Sekin perinne kuuluu kesään.

NEULETAKKI / CARDIGAN H&M  T-PAITA / T-SHIRT  H&M  FARKUT / JEANS  ZARA  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M  LAUKKU / BAG GUESS LUXE  KENGÄT / SHOES H&M

enkku2-1-1-1

Tallipiha is one of the most cutest places here in Tampere. This unique place offers so much to see and to do in the summertime. Suklaapuoti, little chocolate boutique, is my favourite.


Posted in and tagged , by NOORA.