HUH, MIKÄ HURRIGANES!

Matti odotti tältä kesälomalta eritoten yhtä asiaa, nimittäin Museokortin hankkimista. Hän aikoo tulevan vuoden aikana kiertää yhden jos toisenkin museon, ja valinnanvaraakin riittää, sillä 59 euron kortilla hän pääsee nyt korttia vilauttamalla sisään peräti 234 eri museoon Suomessa. Tuo historianhavinaa rakastava mies on tästä hankinnasta todella innoissaan, ja loman aikana hän ehti koluta läpi jo neljä eri museota. Enää 230 jäljellä Mattiseni!

Masa osti korttinsa Vapriikin infosta ja päätimme saman tien tsekata läpi näyttelyn, jonka näkemistä olin itsekin odottanut jo jonkin aikaa. Olen aina fanittanut Hurriganesia ja vuoden 2017 kevääseen asti, Vapriikissa onkin käynnissä näyttely pullollaan rockia ja rollia. Näin hyvä musa ei taatusti soi missään muussa museossa!

Matti hieman säikähti, kun tupsahdin yhtäkkiä hänen eteensä Cissen eläimellinen takki päälläni. Ensimmäinen ajatus kuulemma oli, että ”Noora, mitä sä teet, ei niihin saa koskea!”, mutta alkujärkytyksestä selvittyään, ohjasin Matinkin pisteelle, jossa sai heittää komean rotsin päälleen ja napata vielä bassonkin kainaloon.

Tässä näyttelyssä tanssijalkaa alkoi vipattaa väkisinkin ja onneksi olimme näyttelyn ainoat vieraat, sillä saatoin jamitella turhankin innokkaasti Get Onin tahtiin. Jossain vaiheessa Matti muistutti, että näyttelyä valvotaan videokameroin, ja koin, että oli parempi hieman rauhoittua. Mutta hei, kuka voisi muka paikoillaan kuunnella Hurriganesin musiikkia!

Eritoten näyttelyssä vaikutuksen tekivät erilaiset Hurriganes-fanipaidat ja vaatteet, jotka voisin farkkurotsien alla kuvitella edelleenkin katukuvaan. Siksi olinkin vähän pettynyt, kun museopuodista ei fanipaitoja juurikaan löytynyt. Hurriganes-villasukat olisivat syksyllä toki lämmittäneet, mutta mummon tekemiä sukkia eivät edes Remut voita.

Tottahan toki tältäkin kesälomaretkeltä oli laitettava postikortti matkaan Vapriikin spesiaalileimalla varustettuna. Jokohan Remu ja kumppanit ovat tipahtaneet vastaanottajan postiluukusta alas..? Toivottavasti en vahingossa kirjoittanut osoitteeksi Bourbon Street.

enkku2-1-1-1

Hurriganes, one of the greatest Finnish bands EVER. And now they are in Vapriikki.


Posted in and tagged , , by NOORA.