LIIAN IHANA NEULETAKKI

Pitkä neuletakki oli tämän päivän lämpöasteille aivan liikaa, mutta Odd Mollyn neuletakki on yksinkertaisesti niin ihana, että sitä ei malta riisua päältään. Se ajaa nyt täydellisesti takin virkaa, sillä talvisin tai syksyisin näin pitkän neuletakin sullominen takkien alle on aina yhtä haastavaa. Nyt onkin siis erinomainen ajankohta ottaa siitä kaikki irti.

Kävin hakemassa kaupasta lisää yrttejä parvekkeellemme, sillä aion testata kuinka nuo ruokakaupan vihannesosastolta hankitut purkkiyrtit säilyvät kesäpartsillamme. Valitsin ruukkuihin kovin helppohoitoisia yrttejä kuten basilikaa ja persiljaa ja toivonkin kovasti, että ne innostuisivat vihertämään parvekkeellamme edes jonkin aikaa. Täytyy yrittää ilta-auringon aikaan muistaa nostaa yrttipurkkeja aurinkoon, muuten niiden kannalta parvekkeemme taitaa olla aivan liian varjoisa.


NEULETAKKI / CARDIGAN ODD MOLLY (*blogin kautta saatu)  T-PAITA / T-SHIRT H&M  HOUSUT / PANTS ZARA   LAUKKU / BAG MICHAEL KORS  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M  KENGÄT / SHOES CROCS*


Tänään on siis ollut oikeinkin onnistunut maanantai, eikä pitkä ja kiireinen viikko ainakaan vielä aiheuta ajatuksena tuskanhikeä otsalle. Lämpöasteet saavat puolestani hipoa korkeuksia, lupaan malttaa heittää villatakkinikin kassin pohjalle jos hellelukemiin päästään.

Mä hyppään nyt kuntopyörän selkään ja poljen viimeisetkin maanantaiangstin hituset karkuteille. Mukavaa iltaa!

Psst. Sinulla on vielä tämä ilta aikaa osallistua Instagramissani (@CURIOUSNOORA) valitsemasi Crocs-kenkäparin arvontaan. Löydät kisakuvan tämän linkin takaa!

enkku2-1-1

I had a great Monday, I hope you had too! The Sun has been shining, I bought some new plants for our summerbalcony and the upcoming summer makes me so happy and energetic. Now is also the perfect chance to wear my cardigan from Odd Molly. This gorgeous jacket makes me happy time after time!


Posted in and tagged , by NOORA.