HEIPAT HUHTIKUULLE

Hyvää huomenta huhtikuun viimeinen päivä! Tänään sanotaan serpentiinit kaulassa heipat huhtikuulle ja otetaan iloiten vastaan uusi kuukausi. Ensimmäinen kesäkuukausi, jos minulta kysytään.

Kuin tilauksesta, huhtikuu halusi hemmotella meitä vielä lämmöllä ja auringolla. Lähdimme perjantai-iltana hoitamaan kaupungille asioita ja ilokseni sain heittää päälleni vain kevyen trenssin ja unohtaa sukatkin kotiin. En muista, että näin aurinkoisen lämpimiä kevätasukuvia blogissa olisi vielä näkynytkään.


TAKKI / JACKET H&M   NEULE / SWEATER SIZE 8 NEEDLE  FARKUT / JEANS MARKS & SPENCER (*blogin kautta saatu)  KENGÄT / SHOES CROCS*  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M


Joko kiinnitit huomiota supersuloisiin kenkiini? Me pääsimme Matin kanssa osaksi Crocsin kevään testiryhmää, mikä tarkoittaa sitä, että tulevien kuukausien aikana tulemme testaamaan muutamia kenkäpareja Crocsin uusista mallistoista. Olen niin innoissani tästä, sillä Crocsit ovat olleet meidän taloudessamme hurjan tykättyjä kenkiä jo vuosien ajan ja viimeksi Crocs-myyjäisistä Veskasta, kannoimme kotiin aivan valtavan kasan kenkiä.

Nyt on kuitenkin aika siirtyä talvikengistä hieman kevyempiin kesämalleihin, ja huhtikuun ajan testissä ovatkin itselläni olleet nämä Women’s Busy Day Heathered Ballet Wedget. Viileiden säiden vuoksi kengät eivät ole vielä päässeet useasti käyttöön, mutta jo muutaman käyttökerran perusteella on todettava, että nämä ovat kengät, jotka sopivat minulle täydellisesti. Välttelen viimeiseen asti korkojen käyttöä, mutta tarpeeksi matala korko ja jalalle mukava muotoilu helpottaa askellusta ja nämä kengät jalassa jaksaa kävellä pitkänkin päivän ajan.

Testiryhmämme jatkaa siis innokkaasti testailuja ja testijakson aikana myös teille on luvassa ihania herkkuja! Pysykäähän siis linjoilla. Matin kommentit hänen huhtikuun kengistään, CitiLane Roka Slip-oneista, löydät tänään Instagramin puolelta.

Nyt kevein askelin kohti huhtikuun viimeistä päivää, tänään päästään toivottavasti nauttimaan lämmöstä ja hyvistä fiiliksistä. Nautitaan!

enkku2-1-1

It’s the last day of April! I can’t believe that it’s already time to say welcome to May. Yesterday evening was warm and sunny, and I finally got the chance to wear my cute jacket and even leave the socks home. It’s starting to feel like summer a bit by bit.


Posted in and tagged , , by NOORA.