MAAILMAN KAUNEIN BOMBER-TAKKI

Eilen kolahti ja kovaa. Pressipäivämme tämän kikkarapään kanssa alkoi  Marsaanan toimistolta ja heti ensimmäiselle rekille päästyäni, olin hetkessä aivan myyty. Tälle Odd Mollyn bomber-takille nimittäin.

Olen varjellut tarkoin näitä aiempia Odd Mollyn aarteitani, ja tuo neuletakki päälläni en edes uskalla istua likaiselle puistonpenkille tai mennä Epun kynsien lähettyville. Se on aarre, joka päällä ei syödä spaghetti bolognesea tai lähdetä sadesäässä kävelylle. Odd Mollyn vaatteet ovat kerrassaan niin ihania, että niistä muodostuu nopeasti vaatekaapin aarteita; vaatteita, joita käyttäessä olo on erityisen ihana ja onnellinen.

AW16-pressipäivien Odd Molly-rekistä löytyi jotakin, joka suorastaan salpasi hengitykseni. Punavalkoinen, upeilla kirjailuilla koristeltu bombertakki. Koska bomber-rakkaus on minun pukeutumisessani nyt valloillaan, tämä takki meinasi viedä jalat alta. Ja sama tapahtui uudestaan, kun kävin rekkiä läpi ja löysin samaisen takin vielä keltaisenakin. Hurjan kauniista takeista on miltei mahdoton valita suosikkiaan. Kyselin jo eilen teidän suosikkiväriänne Instagramissa ja te liputitte melko vahvasti keltaisen takin puolesta.

Ja se on ihana. Keltainen Odd Molly-bomber on kuin koriste, jota ei halua edes piilottaa vaatekaappiin.

enkku2-1-1

Isn’t it lovely?! This bomber from Odd Molly took my breath away while visiting the pressday at Marsaana. Which color is your favourite?


Posted in and tagged , by NOORA.