KOLMEN ASUN TIISTAI

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Tricot by Ivana Helsinki/ Tokmanni

 

Kirpeän kevyttä ja kaunista keskiviikkoa kaikille! Uuden blogiosoitteen ja vaatekaappiini muuttaneiden asuaarteiden kunniaksi, päätin toteuttaa lukijoitteni pitkäaikaisen postaustoiveen; on My Dayn aika. Näin kului oma lokakuinen tiistaini.

06:45 Olen havahtunut unistani hereille jo ennen kuin kello soittaa. Nousen siis sängystä poikkeuksellisen virkeänä ja käyn keittiössä laittamassa virran jo illalla lataamaani kahvinkeittimeen – pienillä asioilla säästää aamuisin paljon aikaa!

06:50 Kurkistan ulos ikkunasta ja totean sään olevan jälleen niin epävakainen, että päätän valita asukseni toimistoon tyylikästä ja toimivaa. Tällä asulla istutaan sekä mukavasti palaverissa että täytetään toimistolookin kriteerit asiakastapaamisissa. Valitsen jalkaani Nordic Tricot by Ivana Helsingin uusimpaan mallistoon kuuluvat, sametinpehmeät ja melko leveällä lahkeella varustetut Saila-housut. Tiedän jo nyt näiden taskullisten housujen pääsevään ahkeraan käyttöön myös juhlakauden alkaessa. Veluurihousut, jotka eivät kiristä eivätkä purista, ovat laadukasta materiaalia ja soveltuvat alaosaksi lukuisille erilaisille yläosille, ovat nappivalinta vaatekaappiin. Yläosaksi valitsen vaatekaappini lempparin, samaisen merkin aiemman malliston Marnie-puseron. Marnieta olen käyttänyt jo kymmeniä kertoja ja siitä on muodostunut vaatekaappini kulmakivi. Se on myös erinomainen osoitus siitä, että Nordic Tricot’n tuotteet kestävät sekä aikaa että ahkeraa käyttöä. Mutta nyt aamupalan ääreen!

07:30 Aamupala on syöty, kasvot meikattu ja hiukset harjattu sadesäähän sopivalle ponnarille. Kengät jalkaan ja menoksi. Hetkessä työmatka on taitettu jalan ja avaan toimiston oven 07:40. Työpäivä voi alkaa. Jo parin tunnin päästä puhelimeeni kilahtaa kuva sukuun saapuneesta vastasyntyneestä. Tästä tulee varmasti hyvä päivä.

11:00 Päivä kiitää hurjaa vauhtia eteenpäin, ja pian on lounastunnin aika. Tapaan lounaalla pikkusiskoni ja vaihdamme nopeasti ruokailun lomassa päivän kuulumiset.

14:00 Arkipäiväni kuluvat toimistossa päivätyöni parissa miltei poikkeuksetta kahdeksasta neljään paikallaan istuen, minkä vuoksi vaatekaapistani löytyy useita rentoja, mutta klassisia asuja, jotka sopivat erinomaisesti toimistopäiviin. Huomaan ihastuvani hetki hetkeltä enemmän uusiin housuihini.

16:00 Kotiinlähdön aika. Suljen työhuoneen oven hieman yli neljä ja suuntaan kotimatkalle. Kotona suuntaan suoraan vaaterekille valitsemaan illaksi vaatteita, sillä tarkoituksenani on suunnata teatterille näytelmän ensi-iltaan. Haluan kunnioittaa näyttelijöitä ja ensi-iltaa pukeutumalla parhaimpiini ja rekiltä löytyy täydellinen mekko tapahtumaa varten. Ennen kuin vaihdan veluurimekko Hillevin ylleni, on kuitenkin aika valmistaa purtavaa ja tallentaa blogin luonnoksiin muutama päivän varrella mieleeni tullut postausidea. Uusi blogikoti tuntuu jo nyt ihanalta, ja olette ottaneet ihanasti blogimuuttoni vastaan. Uppoudun siis ruuan kera kotitoimistoni uumeniin.

17:50 Nyt hiukset kuntoon ja äkkiä menoksi! Näytös alkaa klo 19:00, joten meille jää hetki aikaa kuvata teatterilookini talteen. Sade taukoaa hetkeksi ja viininpunaisen ja mustan sävyinen Hillevi hehkuu upeasti syksyisessä maisemassa auringonsäteiden osuessa siihen. Innostun leikkimään lehtikasassa ja poseeraamaan kameralle niin innokkaasti, että keskustaan suuntaamisessa alkaa tulla jo kiire. Selaan autossa kameraltani kuvasaldoa ja huomaan, että ihana, leikkaukseltaan täydellinen uusi mekko nostaa itsevarmuuden pilviin ja aidon hymyn huulilleni.

19:00 Shh! Esirippu nousee.

20:15 Väliaika alkaa. Suuntaan jonottamaan itselleni iltateetä ja jään jutulle kahden naisen kanssa, jotka kilvan kehuvat mekkoani. Vinkkaan heille, että he löytävät oman Hillevinsä Tokmannin myymälöistä. Muistutan samalla taas itseäni, kuinka pitäisi muistaa kehua toisia enemmän. Naisten ystävällisyys lämmittää koko näytöksen ajan.

22:00 Suljen kotioven ja suuntaan suoraan vaatekaapille. Hillevi jää rekille odottamaan seuraavaa käyttökertaa ja sujautan päälleni pitkän Sofia-yöpaidan. Rakastan tätä yöpaitaa. Ensinnäkin se on väriltään hurjan kaunis ja sydämellinen yöpaita saa jouluihmisen heräilemään sisälläni. Jouluna pitää aina saada ainakin yksi yöpaita lahjaksi! Ninan postaus tulee yöpaidassa hiiviskellessä mieleeni, ja päätän käydä ostamassa myös samalla printillä varustetun Mirjam-kotitakin itselleni. Nappaan tällä hetkellä kesken olevan kirjan mukaani petiin ja selaan vielä ennen nukahtamista läpi sosiaalisen median tuoreimmat käänteet. On aika pestä kasvot puhtaaksi ja suunnata kauneusunille. Ennen nukahtamistani suunnittelen vielä seuraavan päivän asua mielessäni. Mallistoon kuuluva toinen veluurimekko odottaa vielä käyttöönottoa. Taidattekin nähdä sen ylläni jo pian.

Näin kului oma syksyisen sateinen tiistaipäiväni – joko olette käyneet ihastelemassa malliston uusia helmiä Tokmannilla?


Posted in and tagged , , by NOORA.