VIIHDY PÖKSYISSÄSI

P8143928 P8143894 P8143909 P8143999

*Kaupallinen yhteistyö: Johnson & Johnson Consumer Nordic.

Istut sitten kesämökin laiturilla alkusyksyn tuulten tuivertaessa hiuksillasi tai suuntaat jakkupuvun helmat hulmuten kohti tärkeää palaveria, on tärkeää, että juuri sinä viihdyt pöksyissäsi. Pienikin asia saattaa häiritä päiväsi kulkua niin, että keskittyminen herpaantuu, kun kannat huolta jostakin sellaisesta asiasta, joka olisi hoidettavissa. Enkä nyt tarkoita huonoa hiuspäivää tai aamukahvitahraa paidan rinnuksilla, vaan asioita, jotka helpottavat elämäämme ilman, että välttämättä edes parhaassa tapauksessa huomaamme niiden olemassaoloa.

P8143945P8143970P8144007 P8143951 P8143927

Olen kuullut sanottavan, että alusvaatteet ovat oman tyylin ja pukeutumisen peruskivi. Kun vaatteiden alla on miellyttävät, käytännölliset, hyvin istuvat ja kauniit alusvaatteet, asukokonaisuutta on kaiken kaikkiaan mukavampi kantaa yllään. Mutta kuten tiedämme, tietyissä tilanteissa niiden alusvaatteidenkin alle tarvitaan jotakin. Tein lähipiirissäni gallupin ja kysyin eri ikäisiltä naisilta, mitä sana ”kuukautiskierto” tuo heille ensimmäisenä mieleen. Tällaisin adjektiivein ja sanoin he vastasivat:

”hankala”   ”kausiluonteinen”

”omapäinen”  ”vaihteleva”  ”kaksipiippuinen” ”tottumiskysymys”

”aina menossa mukana”    ”hämmentävä”

Koska tutkimustuloksistani paistoi hieman negatiivinen sävy, olen erityisen mielissäni siitä, että pääsen kertomaan teille uutukaisista, jotka omalta osaltaan voivat helpottaa omissa pöksyissä viihtymistä, kierron jokaisena päivänä. Näin ohuita pikkuhousunsuojia en ole nimittäin elämäni aikana koskaan ennen nähnyt – ohuen suojan voi piilottaa nyt vaikkapa lompakon korttitaskuun, kyllä, testattu on!

P8144002 P8143940 P8143971

Aiemmin etenkin tamponeistaan tunnettu o.b. lanseerasi markkinoille alkukesästä tuotesarjan, jonka kulmakivinä ovat tuotteiden, eli pikkuhousunsuojien, mukavuus sekä niiden tarjoama suoja. Joko olette bonganneet o.b.:n pikkuhousunsuojapakkaukset kauppojen hyllyiltä?

Minulla nämä tuotteet ovat jo asettuneet osaksi arkielämää. Ohut, Liners SuperThin-suoja pysyy äärimmäisen hyvin paikoillaan ja sen olemassaoloa ei edes huomaa. Dermatologisesti testatut hajusteettomat Liners Normal-suojat ovat nekin osoittaneet jo olevansa erinomainen apu kuukautiskierron eri vaiheisiin. Pehmeä puuvillapinta hengittää hyvin ja myös imukyky on osoittautunut erinomaiseksi; kun mieheni palasi polvi verta vuotavana treeneistään, eikä sidostarpeita ollut saatavilla, ensiapuna toimi o.b.:n side. Harmillista, että tästä hässäkästä ei tallessa ole kuvamateriaalia, sillä yhden pikkuhousunsuojan avulla kova verenvuoto saatiin hillittyä niin, että päästiin lääkäriin asti. Konstit on monet ja nyt on imutehokin testattu ääriolosuhteissa!

P8143898 P8143996P8143966

Suojan imukyky meinasi tosin päästä todelliseen tulikokeeseen myös onkireissullamme, kun laiturin lankkujen välistä kurkisti yhtäkkiä täysin vaaraton, mutta melko harvinainen otus kaupunkilaistytön näkökulmasta katsoen. Matti tosin tokaisi, että eipä tarvitse huolestua siitä, että metsälammelle eksyisi karhuja tai muita isompia eläimiä – sisiliskon näkeminen sai minut kiljumaan jo niin napakasti, että tuskinpa uskaltautuvat lähelle!

ccnoora

Seuraavan kerran, kun suuntaatte ostoksille, heittäkäähän ostoskoriinne ainakin tuo o.b.:n pinkki ja pienikokoinen pikkuhousunsuojapakkaus. Ensimmäinen reaktionne on taatusti ”Oho!”, kun näette omin silmin kuinka ohuen ohuesta mutta tehokkaasta uutuudesta onkaan kyse. Ennen kuin suuntaat ostoksille, naputtele tämän postauksen kommenttiboksiin ensin kommentti. Kommentoineiden kesken arvotaan nimittäin vuoden o.b.-tuotteet yhdelle onnekkaalle. Osallistumisaika päättyy 27.8. klo 18.00.

Hyvää oloa kaikille ja hei, muista viihtyä pöksyissäsi!


Posted in and tagged , , by NOORA.