HEDELMÄSALAATTIA IHOLLE

Matti hieman pettyi eräänä päivänä, kun luuli minun tekevän hedelmäsalaattia. Tällä kertaa greipit ja avokadot eivät kuitenkaan olleet osa kokkailujani, vaan halusin päästä ikuistamaan teille hedelmäisen herkullisia kuvia samalla, kun esittelisin teille uusia ihonhoidon suosikkejani.

Sain testiin hurmaavan setin Nurmen virolaista luonnonkosmetiikkaa, joista suosikikseni valikoituivat eritoten nämä ihanat tuotteet. Avokadojen ylimpänä ystävänä tuotesarjan avokadoa sisältävät ihanuudet veivät sydämeni välittömästi, sillä esimerkiksi herkullinen avokadovartalovoi teki ihosta välittömästi pehmeämmän! Aluksi kovin paksulta tuntunut voide imeytyi ihoon nopeasti, tuoksu oli mieto ja tuote riittoisaa. Voiteen lisäksi huomioni kiinnitti ihastuttava avokadoöljy. Öljyt ovat toisinaan ihonhoidossa vähän hankalia käyttää, sillä moni öljy jättää ihon niin kovin rasvaiseksi. Tätä tuotetta testasin kuitenkin heti ensimmäiseksi kuiviin käsiini, ja tuote imeytyi niin nopeasti koppuraisiin näppeihini, että hämmästyin sen tehoa itsekin. Tuoteseloste kertoo, että tämä öljy soveltuu erinomaisesti myös kutiavan päänahan hemmotteluun.

Pitkästä aikaa kylppäristämme löytyy myös palasaippua, kun testiin pääsi Nurmen porkkanasaippua. A- ja E-vitamiineja sisältävä saippua tuoksuu ihanalta ja se soveltuu hellävaraisuutensa ansiosta jopa kasvoille. A-vitamiini kuulemma hidastaa jopa ikääntymisen merkkejä, joten tämä palasaippua otetaan nyt tehokäyttöön! Yhden miinuksen joudun kuitenkin tälle herkulle antamaan; suloista pahvipakkausta ei millään malttaisi heittää roskiin! Tämä saippua sopisi vaikkapa täydelliseksi kevätlahjaksi ystävälle, kun sen kylkeen vielä ostaa kaveriksi pussillisen porkkanoita.


Mutta ah ja voi, suosikkieni suosikki löytyy alla olevasta kuvasta. Greippiä sisältävä kuorinta-aine on herkkujen herkku! Olen käyttänyt tätä tuotetta nyt parin viikon ajan, ja kuten huomaatte, se on äärimmäisen riittoisaa. Jo pienikin määrä kuorinta-ainetta riittää, ja lopputuloksena jäljelle jää pehmoinen ja hyvinvoiva iho. Tuotteen tuoksu on herkullinen ja sen sisältämät vitamiinit antavat boostia väsähtäneellekin iholle!

Matti sai siis lopulta tyytyä tuorepuristettuun greippi-porkkanamehuun. Mies tuntui olevan tuohon vitamiinipommiin kuitenkin niin tyytyväinen, että hedelmäsalaattia ei enää lopulta tehnytkään mieli.

*Tuotteet saatu blogin kautta. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta tehdyistä ostoista.

enkku2-1-1

These adorable Nurme-products are my favourites when it comes to skincare. Natural and fresh products keep my body and mind so energetic, that I just couldn’t live without them anymore!


Posted in and tagged , by NOORA.