SUKLAAHERKKUJA TYÖKAVEREILLE

riisimurosuklaakarkit

Sulata 100 g kookosrasvaa kattilassa ja halutessasi voit lisätä kattilaan sulamaan myös muutaman palan Fazerin sinistä. Kun seos on sulanut, lisää joukkoon 2 dl tomusokeria (itse käytin mansikan makuista tomusokeria) ja 2 tl vaniliinisokeria. Jos käytät tavallisia riisimuroja, lisää tässä vaiheessa ”taikinaan” ½ dl kaakaojauhetta. Muussa tapauksessa heitä 7 dl suklaariisimuroja seokseen mukaan ja sekoita varovasti.

Nostele lusikalla pieniin muffinssivuokiin sopiva määrä riisimuroseosta ja laita riisimuronamuset kylmään. Noin puoli tuntia riittää karkkien jähmettymiseen ja siihen, että herkkusuut pääsevät näiden namujen kimppuun.

Yllätin työkaverini tänä aamuna viemällä aamukahvin kaveriksi herkkuja tarjolle. Nämä suklaiset riisimuroherkut hukkuivat parempiin suihin alta aikayksikön ja kaikki pääsivät aloittamaan torstaipäivää suut makeina.

Karkit ovat melkoisia suklaapommeja, joten nuo pienemmät muffinssivuoat riittävät mainiosti suklaanamujen annostelemiseen. Muffinssivuoat ostin S-Marketista, ja nuo hurmaavat lautasliinat sain yllätyslahjaksi Chic Companylta, joka lupasi lukijoilleni tuotteistaan -15 %:n alennuksen koodilla CHIC15. Näin herkulliseen askartelijan unelmaverkkokauppaan en hetkeen ole törmännytkään! Ostin verkkokaupasta vaikka ja mitä ihanaa, mutta Chic Company oli nämä lautasliinat laittanut ylläriksi pakettiin mukaan. ♥_♥

Suussasulavan suklaista torstai-iltaa!

enkku2-1-1

So sweet. So easy-to-do. So yummy. So much chocolate. So GOOD.


Posted in and tagged by NOORA.