TÄNÄÄN BLOGIKIRPPISTELLÄÄN!

Tulettehan tyhjentämään kirppispöytäni, ettei minun tarvitse raahata enää näitä tavaroita kotiin takaisin? ;)

Tänään nähdään siis! Blogikirppis starttaa klo 12.00 Tirkkosentalon ”sisäpihalla”, INCH’-farkkukaupan alakerrassa, Bistro Venlan ja Seelen kupeessa. Vien myyntiin laukkuja (muun muassa nuo kaikki laukut, johon tavarani pakkasin..), asusteita, kenkiä ja tietysti vaatteita, joiden koot vaihtelevat laidasta laitaan. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin!

Varaa mukaan käteistä ja tule nappaamaan parhaat päältä heti puolilta päivin! Vaikka vaatekaappisi ei juuri nyt kaipaisikaan päivitystä, tule edes moikkaamaan meitä. INCH’:stä löydät myös tapahtuman ajan aarteita alennetuin hinnoin.

Tästä tulee huikea lauantai, be there!

enkku2-1-1

Blogikirppis, today, at 12 o’clock @ INCH’.


Posted in and tagged , by NOORA.