DIORIA JA MUSTIKKAMAITOA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Kuvittelin ostavani purkillisen luksusta, kun jokin aika sitten hankin itselleni hohtavan sinisen Diorin kynsilakan. Dior Vernis, sävyssä 607 Blue Denim, oli pakattu säkenöivän tummansiniseen pahvirasiaan ja koko purnukka oli kuin prinsessan päiväunista. Sävy oli täydellinen ja lakka odotti hyllyllä jonkin aikaa ennen kuin edes maltoin avata sen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun ostan jotakin kallista ja spesiaalia, uskallan asettaa tuotteelle myös melko korkeita odotuksia. Tokihan noin kalliin lakan on oltava erinomaista, koska sen hinnalla saisi hankittua melkoisen määrän ihan hyviä kynsilakkoja. Lakka olisi voinut minun puolestani unohtua hyllylle pidemmäksikin aikaa, koska arvon Dior, et nyt onnistunut oikein vakuuttamaan minua.

Voisin kirjoittaa monta postausta siitä, kuinka tyytyväinen olen ollut erääseen Diorin huulipunaan, mutta voi kuinka harmittaakaan etten löydä oikein mitään hyvää sanottavaa tästä lakasta. Sävy on kaunis, kunhan sitä ensin on levittänyt kynnelle kolmen kerroksen verran, mutta that’s about it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lakan kuivuminen kestää kauan ja tasaisen lopputuloksen saaminen hyvästä sudista huolimatta on hankalaa. Lakka on voimakkaan tuoksuista ja manikyyri alkaa halkeilla jo seuraavana päivänä. Että sellaista luksusta.

Jatkossa pysyttelen vain prinsessaunelmieni kanssa maan pinnalla ja hankin lakkoja, jotka olen hyväksi havainnut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sama pätee myös jälkiruokaherkkuihin. Perinteitä kunnioittaen sekoittelin eilen itselleni pitkästä aikaa mustikkamaitoa mustikoista, maidosta, Elovena-hiutaleista, hunajasta ja vanilliinisokerista. Samalla setillä surauttaisi smoothiemakerissäkin melkoisen hyvän iltapalan. Myöskään Sophie Kinsella ei pettänyt minua tällä(kään) kertaa, vaan ahmin tuon nimppariopukseni kannesta kanteen muutamassa päivässä.

Sininen hetkeni ei siis loppujen lopuksi mennyt mönkään Diorin vuoksi, kun Kinsella ja mustikat olivat tilannetta paikkaamassa.

// Hi guys! I bought myself something girly and chic a little while ago, when I saw this beautiful Blue Denim-shade on store. Dior’s cosmeticproducts are classics and I was so excited to try out this nailpolish. For some reason this nailpolish wasn’t a match made in heaven with my nails, but at least the blue shade looked stunning. And that new novel from Kinsella, there’s a chick-lit-classis if you ask me!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.