KOLMEN SUKUPOLVEN HUULIVÄRITESTIRYHMÄ

Istuimme eilen Eva-muorin upouudessa, remontoidussa keittiössä ja pidimme tyttöjen kesken pienet ”tuparit” uudistetun keittiön kunniaksi. Koska tupareilla täytyy toki olla herkkupöytä katettuna, vein suklaadonitsien lisäksi teehetkeämme ilahduttamaan setin upouusia Maybelline New Yorkin Vivid Matte Liquid-huulivärejä. Uutuudet pääsivät tarkan raatimme testiin, kun huulivärejä ihasteli kolme sukupolvea sisältävä naislauma!

Elokuussa kauppoihin saapuva tuotesarja pitää sisällään kuusi runsaspigmenttistä ja sähäkkää sävyä, joilla huulimeikin taikoo kuntoon hetkessä. Sävyvalikoima on kattava ja mattavärit tuntuvat huulilla ihanan pehmeiltä kermaisen koostumuksensa ansiosta. Myös pullo on mielestäni äärimmäisen chic ja applikaattori toimi erinomaisena värin levittäjänä.

Testiryhmämme rakastui väreihin välittömästi! Äiti olisi kuulemma voinut napata itselleen vaikka koko sarjan. Muori ihastui ensimmäisenä pehmeään nudeen, sävyyn 05 Nude Flush, ja päivettyneillä kasvoilla sävy näyttikin todella kauniilta. Äiti päätti testata tummaa, ruusunpunaista huuliväriä ja pari uutta suosikkia löytyi myös pinkkiin vivahtavan trion joukosta.

Kuusikon joukosta löytyi kaksi eri nudea, joihin itse tykästyin. Päätin kuitenkin poistua mukavuusalueeltani ja lopulta testailin huulilleni marjaisaa pinkkiä. Huulilla sävy ei ollutkaan ihan niin räiskyvän pinkki kuin mitä pullo antoi olettaa, sillä väri pehmeni huulilla ihanaksi mattasävyksi. Tästä kokeilusta asukuvien muodossa kuvamateriaalia luvassa vielä myöhemmin.

Tuparipöytämme herkut maistuivat siis todella seurueellemme ja yhdessä tuumin totesimme Maybellinen onnistuneen uutukaisissaan erinomaisesti. Huulivärit myös kestivät huulilla niin teenlipityksen kuin donitsien mussuttamisenkin. Kauniita sävyjä ja kestoa, tiimimme tykkäsi!

*Maybelline Vivid Matte Liquid-huulivärit blogin kautta saatu.

enkku2-1-1-1

Our five o’clock tea was very delicious yesterday! Me, my grandma and my mother tested these amazing newbies from Maybelline and we fell in love with them right away. The shades are beautiful and there’s lots to choose from and the creamy liquid made the lips look so chic and pretty. And  the color lasted on the lips while drinking tea and eating donuts. Sounds good, right?


Posted in and tagged , , by NOORA.