KUN ZARA SAAPUI KOTIOVELLENI

Vihdoin se päivä on koittanut, kun esimerkiksi meidän manselaisten ei tarvitse matkustaa Helsinkiin asti shoppailemaan Zaraan! Nyt tilauksen voi naputella Zaran verkkokaupan kautta eteenpäin ja hurjan nopeasti DHL:n lähetti on jo pimputtamassa ovikelloasi paketin kera. Koska ensimmäinen tilaukseni Zaran verkkokaupasta meni N-I-I-N nappiin, päätin vinkata myös teille tästä näppärästä tavasta shoppailla Zarassa!

Kuten johdantohehkutuksestani voi siis päätellä, Zara toimittaa tosiaan tilauksia nyt myös Suomeen. Koska olen jo vuosikausia kiukutellut sitä, että miksi oi miksi Zara ei ole jo rantautunut Tampereelle, päätin välittömästi testata kuinka hyvin verkkokaupasta tilaaminen onnistuu. Tein Mid Season Salesta aivan mielettömän hyviä perusvaatelöytöjä, joten ensimmäinen tilaukseni meni löytöjenkin puolesta aivan nappiin. Yllätyin myös positiivisesti toimituskuluista- 4,95€ tuntuu summana kovin sopivalta, kun paketti lähtee kuitenkin matkaan Madridista asti ja se kiikutetaan kotiovellesi!

Tein tilaukseni torstaina ja eilen, eli maanantaina, sain jo kännykkääni viestin, jossa DHL tiedusteli mihin aikaan paketin voisi toimittaa. Koska ehdotetut ajat osuivat aikoihin, jolloin en ollut kotona (tosin paketin toimitusosoitteen olisi voinut vaihtaa työosoitteesen tai sopia uuden toimitusajan), valitsin vaihtoehdoksi paketin toimittamisen lähimpään DHL:n pakettiautomaattiin. Siellä pakettini odotteli minua, kun kävin sen tänään hakemassa. Toimituksen voisi siis sanoa olevan HURJAN nopeaa ja tehokasta!

Arvostan myös ihan valtavasti sitä, että tilaus oli pakattu siistiin pahviboxiin kietomatta sitä kuitenkaan teippivyöryn alle ja tuotteet oli kauniisti pakattu silkkipaperiin. Olen ehkä vähän hupsu, mutta tällaiset pienet jutut ovat mielestäni supertärkeitä asiakkaalle. <3

Mikä parasta, myös kaikki ostokset osoittautuivat nappihankinnoiksi. Tämän paremmin ei siis tilaus olisi oikeastaan voinut mennä putkeen. Joko olette ehtineet tutustua Zaran verkkokauppaan?

(Ps. Siitä huolimatta me tamperelaiset varmasti ottaisimme ihan oman Zaran avosylin vastaan..)

enkku2-1-1

Zara, one of my favourite stores delivers orders now to Finland also. I’m so happy about this, because there isn’t a Zara-store in my hometown at all. I found some amazing springclothes from the Mid Season Sale, I will show you them later!


Posted in and tagged , by NOORA.