VAALEANSINISIÄ KEVÄTFIILIKSIÄ


TAKKI / JACKET BIKBOK  LAUKKU / BAG H&M  PUSERO / SHIRT H&M  FARKUT / JEANS SEPPÄLÄ  HUIVI / SCARF GINA TRICOT  TENNARIT / SNEAKERS FILA  AURINKOLASIT / SUNGLASSES DOLCE & GABBANA

KUVAT / PICS : MAJ, MAGICPOKS


Joskus sitä onnistuu pukemaan päälleen sellaisen asun, jossa viihtyy äärimmäisen hyvin. Lempiasua tuleekin sitten ulkoilutettua kerran jos toisenkin ja lähestyvä kesä saa aikaan lähinnä epämiellyttäviä sydämentykytyksiä, kun yhtäkkiä tajuaakin, että lämmin vuorellinen takki on kohta aivan liikaa. Ja lempparifarkkujen polvetkin alkavat olla kohta vähän liian rikki. Näillä mennään kuitenkin toistaiseksi.

Samainen asu on ollut ylläni jo monen monta kertaa, mutta eilen Tampereen Työväen Teatterin bloggaajatapahtumaan suunnatessamme, Maj ehti ikuistaa myös kevään lempparini muistikortille. Olemme nyt viikon varrella laittaneet asukuvailuvoimamme Majn kanssa parikin kertaa yhteen, ja hänellä on kyllä kuvaustaito hyppysissä! Olettehan lisänneet jo lukulistallenne Majn Mammatyylit-blogin, jossa pääosissa ovat upeat äidit ja isät lapsineen?

Näissä vaaleansinisissä tunnelmissa on mukava starttailla uusi aurinkoinen päivä. Hymyjä!

enkku2-1-1

 Feeling so springish! This has been my favourite outfit of the spring and yesterday, beautiful Maj took some outfitphotos of my look. What do you think of this baby-blue-look?


Posted in and tagged by NOORA.