NYX-HUUMAA TAMPEREELLA

Tervetuloa Suomeen NYX Cosmetics! Eilen illalla Tampereen Sokoksen valtasi todellinen NYX-huuma, kun bloggaajat pääsivät tutustumaan näihin maailmanmainetta niittäneiden kauneustuotteiden kattavaan valikoimaan. Olen kirjoittanut NYX:n tuotteista ensimmäisen kerran jo vuonna 2011, kun kriiseilin sitä, että lempparimascaraani, Doll Eye:ta, ei saa lainkaan Suomesta. Tuolloin ripsari vaihtui siis saatavuusongelmien takia toiseen, mutta nyt, pitkän odotuksen jälkeen, voin jälleen Sokokselta käydä tuon ripsarin hankkimassa. Jes!

Ja tänään se päivä siis on, kun NYX:n osasto aukeaa myös täällä meillä Mansessa, Sokoksen alakerrassa.

Supertaitava Piia Hiltunen oli antamassa meille kullanarvoisia vinkkejä tuotteiden valintaan ja hänen oppituntinsa ansiosta uskaltauduin lopulta laittamaan ostoskoriini NYX:n kovasti puhutun ja hehkutetun Highlight & Contour-paletin. Paletin käyttö vaatii varmasti hieman treeniä, mutta tekemällä oppii ja treenit aion aloittaa heti tulevana viikonloppuna. Ilahduin kovasti huomatessani, että NYX:n tuotteet ovat myös melko lompakkoystävällisiä. Contour-paletilla hintaa oli n. 26 euroa ja eksyipä ostoskoriini vielä myös NYX:n kymmenen myydyimmän tuotteen joukkoon kuuluva, n. 6 euron Wonder Pencil, jonka otan testiin suurella mielenkiinnolla.Mutta mitä muuta laittaisin ostoskoriini jos tänään suuntaisin NYX-ostoksille? Kymmenen suosituimman NYX-tuotteen joukkoon kuuluu valtavasti mielenkiintoisia aarteita, joita keräsin alla olevaan kollaasiinkin. Wonder Pencilin (vas.) lisäksi, suosittelen testaamaan Makeup Setting Spraytä sekä Studio Finish Powderia. Tuon viimeistelypuuterin aion ehdottomasti käydä vielä hankkimassa itselleni. Samoin tuon ylläolevassa kuvassa näkyvän paletin. Vakuutuin nimittäin siitä, että näistä tuotteista löytyy pigmenttiä ja onhan tuon paletin värimaailma nyt todella herkullinen!

IMG_7167

Onnellinen NYX-Noora lähti kotiin paletin ja hyvän mielen kera! Tapahtuma sai NYX-huuman valloilleen ja veikkaanpa, että meikkipussi tulee lähiaikoina täydentymään useammallakin NYX-herkulla. Ostokseni ja kotiinviemiset esittelen teille vielä omassa postauksessaan myöhemmin- en malta odottaa, että pääsen käsiksi tuohon Contour-palettiin!

Mutta nyt haluan kuulla mitä löytyy sinun NYX-ostoslistaltasi?

Kuvissa vilahtelivat myös ihanat mimmit; Maj, Riikka, Jenni, Milla ja Marina.

enkku2-1-1

Today is the day, when NYX Cosmetics finally arrive to Finland. I’m so happy about this, because I have been using NYX’s products for years and now its so much easier to find them. Here’s some pictures of the launchparty, but I wanna know which NYX-product is your favourite?!


Posted in and tagged , , , by NOORA.