KEVÄTLAHJA PERTILTÄ


Olette saattaneet talven aikana huomata, että yhdet kenkäkaappini kengistä ovat olleet ylitse muiden. Nuo ylipolvensaappaat ovat vilahdelleet muun muassa täällä, täällä, täällä ja täällä ja samaiset popot ovat pelastaneet minut jo yhdeltä jos toiseltakin kenkäkriisiltä. Huolimatta palavasta rakkaudesta kenkiäni kohtaan, pian on aika laittaa ne kesäteloille odottamaan syksyä.

Ajatuskin siitä, että pian nuo ylipolvensaappaat eivät ole enää pelastamassa kenkäpulmiani, aiheutti jo pienen tuskanhien otsalle. Kunnes sähköpostiini kilahti kevätpostia Palmrothilta. Sain valita lahjaksi Palmrothin verkkokaupasta kevätmalliston kengät, ja ehkä hieman yllättäenkin, katseeni nauliintui välittömästi näihin kenkiin. Jokasään printtikuvioiduissa, ruskeanauhaisissa krokolakerikengissä on sitä jotakin.

Aion yhdistää nämä aarteet farkkujen ja valkoisen t-paidan kaveriksi, laittaa ne jalkaani, kun vedän kesämekon ensimmäistä kertaa päälleni ja vettä hylkivän materiaalin ansiosta nämä kengät jalassa ei tarvitse pelätä edes kevätsateita.

Minulla ei ikinä aiemmin ole ollut tämänkaltaisia kenkiä, joten odotan jo itsekin innolla, miltä ne tulevat jaloissani ja kevätasuissani näyttämään. Kiitos Pertti, täydellinen kevätlahja.

*Kengät saatu lahjaksi Palmroth Originalilta.

enkku2-1-1

It’s almost time for springshoes! I received these beautiful shoes from Palmroth Original as a gift, and I’m absolutely in love with them. They look stunning! The black croco print looks so chic and the details look unique and beautiful. All-weather-patent works amazingly during the springtime! Thank you so much for this gift!


Posted in and tagged by NOORA.