KARMIVAA KARNEVAALITUNNELMAA

PA148136 PA148018 PA147956 PA148049

Hui kauhistus! Huvipuistattava viikonloppumme on kulunut muun muassa Karmivan Karnevaalin pyörteissä. Saimme luoksemme pikkusyyslomalaisia pääkaupunkiseudulta ja Särkänniemi halusi ystävällisesti tarjota koko meidän jengille ainutlaatuisen kokemuksen syksyisessä huvipuistossa. Rohkeasti tartuimme haasteeseen ja suuntasimme nokat kohti hurjaa huvittelua.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Karmiva Karnevaali avasi ovensa eilen ja tuo kauhistuttava tapahtuma on auki maanantaita (16.10.) lukuun ottamatta koko syyslomaviikon ajan. Jos siis kaipaat karmivaa tunnelmaa, zombiehyökkäyksiä, tulta ja tanssia tai painajaismaisia jälkiruokia tulevaan viikkoosi, käy jättämässä nopeasti kommentti Instagramissa (@curiousnoora) jakamaani kuvaan. Yksi onnekas voittaa nimittäin ystävänsä kanssa rannekkeet hirmuisen huimaan karnevaaliin.

PA148027PA148172PA148006 PA148056 PA148024

Nimestään huolimatta karnevaali sopii kyllä perheen pikkuväellekin ja meille, jotka emme ole rohkelikkoja. Puisto on jaettu nimittäin neljään eri osaan, Zombie Zoneen, Skelenaarioon, Twisted Tivoliin ja Dia de Los Muertos-alueeseen, joista esimerkiksi Zombie Zonelle astumiseen suositellaan 15-vuoden ikää.

Iso osa huvilaitteista on myös Karmivassa Karnevaalissa auki ja meidän hurjapäämme kieppuivat esimerkiksi muutamankin kerran Tornadossa. Naposteltavaa ja syötävääkin löytyy karmivista burgereista riivattuihin ranskalaisiin hämähäkinseittihattaroita unohtamatta. Meidän harmiksemme keli oli aika karmiva vierailumme aikana, mutta kuuma vaahtokarkkikaakao maisematerassilla piti lämpöisenä ja säästyimme sateelta. Itse ihastelin suu auki supertaitavia sirkustaiteilijoita ja illan hämärtyessä tulishow piti tunnelman lämpimänä. Jokaisen huvittelijan makuun löytyy siis varmasti hurjan hauskaa ohjelmaa!

PA147998 PA148091 PA148076 PA147989

Ja tiedättekös mitä? Karmivassa Karnevaalissa on viimeinen mahdollisuutesi päästä legendaarisen keinukarusellin kyytiin. On aika sanoa Ilmaveiville hyvästit sen siirtyessä eläkkeelle. Tätä laitetta tulen kyllä kaipaamaan! Se näyttää aina alhaalta katsellessa niin kovin kovin kesyltä, mutta kyydissä ottaa joka kerta mahanpohjasta. Muistan sen olleen myös yksi ensimmäisistä ”aikuisten” laitteista, joihin pienenä uskaltauduin.

Meidän huvipuistattava joukkomme kiittää Särkänniemeä hauskasta huvitteluhetkestä. Pikkuvieraamme olivat innoissaan, Matti totesi Tornadon kyydissä, että laitteissa hirvittää iän myötä vaan enemmän ja enemmän ja minä nuijin taas huvipuistopelistä itselleni uuden kaverin.

Mutta uskallatko sinä kurkistaa Karmivan Karnevaalin uumeniin? Karkki vai kepponen?

PA148098 PA148155 PA148085 PA148164

*Rannekkeet saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , , by NOORA.