MANSE, PIAN BLOGIKIRPPISTELLÄÄN!

P9307035

Nyt mä tämän teen! Kasa kasvaa sitä mukaa, kun ehdin käydä vaatehuonettani läpi hylly hyllyltä. On tullut aika sanoa hyvästit niille aarteille, joita olen säästellyt ”sit kun mä..”-hetkiä varten ja tehdä samalla paremmin tilaa niille vaatteille, jotka ovat jatkuvassa käytössä. Henkarikaapissakin on miltei vain sellaisia vaatteita, joita en enää käytä ja ne, jotka pääsevät käyttöön jatkuvasti, makaavat rypyssä vaatehuoneen lattialla. Nyt on siis aika ottaa itseään niskasta kiinni!

Koska suurin osa vanhoista aarteistani on hyväkuntoisia ja rakkaudella säilytettyjä, olen niin innoissani siitä, että toivottavasti valtaosa niistä löytää uuden kodin jo ensi viikolla. On nimittäin Mansen Blogikirppiksen aika!

21730956_10211333418746158_8805385661576132367_n

Suuren suosion vuosi toisensa jälkeen saavuttanut kirpputoritapahtuma valtaa siis reilun viikon päästä Vooninkisalin ja myyntipöytien takaa löytyy tuttuja kasvoja blogimaailmasta. Myös upeat yritykset saapuvat jälleen paikalle ja 100 ensimmäistä kirpputorikävijää nappaavat itselleen huimat goodiebagit. Joko nappasit kännykän käteesi ja näpyttelit itsellesi muistutuksen? Tätä herkkua et halua missata!

Sohvan pohjalle istahtaminen oli virhe. Äh, projektini on vielä vaiheessa ja hyllyt pursuilevat  vaatekaaoksesta. Nyt kuppi kahvia ja jatkamaan, tulettehan penkomaan pöytäni tyhjäksi 8. päivä — tulettehan? <3

P9307037


Posted in and tagged , , by NOORA.