BLONDI, PYSY VIILEÄNÄ

Viimeksi istahdin luottokampaajani penkkiin reilu kolme kuukautta sitten. Tiedossa oli jo tuolloin, että seuraavan kerran väriä päähäni laitetaan vasta loppukeväästä, joten hakusessa oli sävy, jota olisi helppo ylläpitää itse. Hiuksiani on jo parin vuoden ajan värjätty vain raidoittamalla ja sävyä virkistämällä, joten samalla tiellä jatkettiin ja kutrini saivat tuolloin runsaasti vaaleita raitoja ylleen.

Pieni, tosin tavallista pidempi tauko värjäilyistä on saattanut itseasiassa olla hiuksilleni vain ja ainoastaan hyvä juttu. Oma sävy on päässyt kasvamaan tyvestä jo melko pitkälle ja olen kiinnittänyt entistä enemmän huomiota hiusteni hellimiseen. Olen käyttänyt hiusnaamioita ja ollut entistä tarkempi lämpösuojan suhteen kiharrellessa, ja olenpa ehtinyt tutustua myös useampaan vaaleaa sävyä ylläpitävään tuotteeseen.

Koska viileitä vaaleita blondeja istuu varmasti ruutujen toisellakin puolen, haluan vinkata teille parista tuotteesta, jotka ovat helpottaneet vaalean sävyn freshinä pitämistä. Pitkä värjäilytauko on nimittäin aiheuttanut sen, että varsinkin pituuksissa alkaa jo näkyä vivahteita keltaisuudesta. Näillä tuubeilla keltainen kevät jää kuitenkin pian unholaan.

Schwarzkopfin Color Refresherin sain testiin pari viikkoa sitten. Tuote pääsi heti käyttöön ja innostuin kovasti sen tehokkuudesta. Hoitava vaahto levitetään käsin hiuksiin (et tarvitse edes hanskoja) ja aineen annetaan vaikuttaa hetki, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Vaahto poisti itseltäni hurjan hyvin keltaisuutta ja yhdestä purkista riittääkin tuotetta jopa kuuteen pesuun. Sävyvalikoimaa löytyy myös runsaasti!

Matrix Total Results-hopeashampoo sen sijaan eksyi ostoskoriini myyjän neuvosta. Hän suositteli lämpimästi tätä minulle aiemmin tuntemattoman merkin So Silver Color Care-shampoota, ja pakko myöntää, että tämä tuote ansaitsee jopa pienet aplodit. Shampoo levittyy hiuksiin tasaisesti ja jo lyhytkin vaikutusaika auttaa keltaisuuden ja epätoivottujen sävyjen häätämisessä hiuksista.

Myöskään tätä kotikonstia ei kannata unohtaa, kun hiusten keltaisuuden haluaa huuhdella viemäristä alas.

Näillä eväillä tämä blondi pysyy viileän vaaleana, mikä on sinun luottotuotteesi?

enkku2-1-1

These two products have kept my hair fresh and blonde for a while now! Which silver shampoo is your favourite?


Posted in and tagged , by NOORA.