MUORIN JUHLALOOK

80

Tänään on aihetta juhlaan. Eva-muori esitteli minulle jo eilen hurmaavan uuden juhlagarderobinsa, jonka hän oli ostanut tätä merkkipäivää varten. Illalla keräännymme koko perhe saman pöydän ääreen juhlaillallisen merkeissä ja kohotamme maljan 80-vuotiaalle muorillemme.

Ja sanonpahan vaan, että meidän muori tulee näyttämään niin tyrmäävältä asussaan. Mekko on ostettu Koskikeskuksesta ja lookin viimeistelee Marks & Spenceriltä ostettu neuletakki. Sain luvan jakaa sankarittaren asun blogissa jo nyt, mutta haluan ehdottomasti ikuistaa teillekin vielä illalla muorin juhla-asussaan ainakin Instagramin puolelle.

Tänään pistetään mummeli jalalla koreasti! ;)

enkku2-1

My grandma is turning 80 today, and yesterday I got a chance to take some photos of her party-outfit. Looking f-a-b-u-l-o-u-s! Love you Eva, let’s have a great day!


Posted in and tagged , by NOORA.