REISSUREPPU PAKATTUNA

Olohuoneen nurkassa nököttää yksinäinen reppu, joka on jo valmiina seikkailua varten. Tällä kertaa matkalle en lähde minä, vaan tuo jalkapallosta hullaantunut miekkoseni ja oletan muutaman seuraavan päivän aikana saavani kännykkäni täyteen toinen toistaan aurinkoisempia kuvia merenrannalta, tapas-ravintoloista ja arkkitehtuurin helmistä. Hieman ehkä kismitti jäädä kotiin, kun pieni irtiotto tutuista maisemista olisi ollut enemmän kuin tervetullut.

Mutta eikö olekin kerrassaan hurmaava matkakumppani Matilla? Tuo Fjällrävenin punainen upeus on syntymäpäivälahjani viime vuodelta, kun vanhempani ostivat minulle Pariisin matkalle uuden reissurepun. Laukun sijaan päädyin valitsemaan lahjaksi tämän Funäs 35-mallin, jota on helppo kannella lentokentillä, ja jonka sisuksiin mahtuu hurjasti tavaraa. Reppu on kuitenkin juuri sopivankokoinen käsimatkatavaroiden kantamiseen ja tarvittaessa sen uskaltaa heittää lentsikan ruumaankin, jos tullessa tavaraa onkin kertynyt matkaan liikaa.

Reppuni lähtee siis tällä kertaa ilman minua seikkailemaan. Minä sen sijaan löytöretkeilen tänään Tampereen Marks & Spencerillä teidän kanssanne. Tulkaahan moikkaamaan niin päivitetään kevätvaatekaappianne kuntoon.

enkku2-1

Bon voyage Matti!


Posted in and tagged , by NOORA.