PIIIITKÄ AAMU

image

Päätin, että tänään vietän juuri niin pitkän ja rauhallisen aamun kuin haluan. Toki lähdimme Epun kanssa jo kahdeksan aikaan pakkasenpuremalle aamulenkille, mutta sen jälkeen hautauduin kahvikuppini kanssa peiton alle vielä pitkäksi toviksi. Vahtasin Katsomosta josko Amerikan unelmavävyt olisivat jo löytäneet omat suomineitonsa ja sen jälkeen vietin pitkän maratonin au pairien kanssa Australiassa. Vasta hetki sitten kömmin esiin peiton alta ja jätin tuon pörröisen unikaverini vielä jatkamaan uniaan.

Viikonlopusta on tulossa toivottavasti yhtä rauhallinen ja leppoisa kuin tästäkin aamusta. Matti viilettää Barcelonassa, joten me keskitytään Epun kanssa piiitkiin aurinkoisiin kävelylenkkeihin ja leffojen katselemiseen. Kuulostaa suunnitelmalta.

Nyt lasagne uuniin ja ehkä vielä hetkeksi päikkäreille. Pitäkäähän mukava lauantai!

enkku2-1

Happy Saturday! We had a looooong and lazy Morning today. Just like a Saturday should be.


Posted in and tagged , by NOORA.