ROMANTTISET TREFFIT JÄÄHALLISSA?

PC052137 PC052121 PC052156 PC052123 PC052117 PC052165

Kyllä, treffit voivat olla romanttiset myös jäähalliympäristössä!

Kuten tiedätte, olen melko fanaattinen ilveskissanainen ja pelejä tulee katsottua viikottain joko paikan päällä Hakametsässä tai ainakin kotisohvan nurkassa. Minun tulee käytyä hallilla kuitenkin myös usein lounasaikaan – Hakametsä kätkee nimittäin sisuksiinsa erinomaisen ravintolan, rennon italialaisen Mario’sin, josta on nopeasti muodostunut yksi työporukkamme lempparilounasravintoloista! Tarjolla on lounasaikaan erinomaista kotiruokaa (ja leipää, jota voisin popsia useammankin siivun kerralla ääntä kohti!), mutta tiistai-iltana pääsimme Matin kanssa testaamaan Mario’sin kovasti kehutun menun lätkäpelin yhteydessä, kun Restel Ravintolat kutsui meidät herkuttelemaan ja Ilveksen Suomi 100-otteluun. Illallinen ja kiakkomatsi olivat täydellinen tapa viettää itsenäisyyspäivän aattoa!

PC052203 PC052129 PC052218 PC052229 PC052139 PC052253

Ja kyllä, oli romanttistakin! Siinä kilistellessämme alkumaljoja 100-vuotiaan Suomen kunniaksi totesimme yhteen ääneen, että Mario’s on tunnelmaltaan juuri sopivan rento meidän makuumme. Henkilökunta on ystävällistä, tunnelma on lämmin ja sisustus äärimmäisen viihtyisä. Pelin yhteydessä ravintola avataan jo 1,5 tuntia aiemmin ja pöytä on varattuna seurueelle myös erätaukojen aikana. Me söimme ennen pelin alkua alku- ja pääruuan. Matti valitsi lautaselleen etanoita ja minä lohirilletten. Reilun kokoiset alkupala-annokset katosivat nopeasti lautasilta ja pian edessämme olikin jo pääruoka. Annokset olivat upeita! Kuin pieniä taideteoksia! Sen lisäksi, että ne miellyttivät silmää, ne olivat suussasulavan herkullisia. Pariloitu broileri ja pippuripihvi saattelivat meidät kylläisinä katsomaan Suomi 100-ottelun juhlallisuuksia.

PC052125 PC052267 PC052271 PC052241 PC052292 PC052326 PC052343

Voi millainen ottelu se olikaan! On jääkiekkopelejä ja sitten on jääkiekkopelejä. Tämä Suomi 100-ottelu kuuluu ehdottomasti jälkimmäiseen kategoriaan. Juhlallisuuksien aikana tunnelma oli käsinkosketeltavan juhlallinen ja viimeistään veteraani ja kiekkolegenda Isotalon tiputtaessa aloituskiekon jäähän, liikutukseltakaan ei oikein voinut välttyä. Siinä vaiheessa, kun Maamme-laulun ilmestyi esittämään Parkkosen Pete, fiilis oli vähintäänkin katossa.

Ensimmäisen erän päätyttyä palasimme jälleen Mario’siin, jossa pöydässämme odotti jo valmiina tilaamamme jälkiruoka kahvien kera. Tämä jos mikä on luksusta! Jäähallissa saa kahvikupposta erätauoilla joskus odottaa pitkänkin tovin, joten oli ilo istahtaa valmiiseen pöytään ja herkutella rauhassa hetki ennen seuraavaa erää. Juustolautaselleni oli koottu herkullinen kokonaisuus erilaisia juustoja ja Matin tiramisu katosi kulhosta ennen kuin itse ehdin maistaa siitä lusikallistakaan. Jep, maistui!

Jäähallitreffiemme aikana maahan oli satanut paksu kerros lunta ja talven ihmemaan läpi ajellessamme aika kului oikein rattoisasti, kun radiosta pauhasi voittaneen kotijoukkueen maalilaulu. Ilveskissanainen kehräsi onnellisena, kun sai istua katsomassa tätä historiallista ottelua masu hyvää ruokaa täynnä.

PC052340 PC052246 PC052363 PC052365

*Illallinen Mario’sissa ja otteluliput saatu/ Restel Ravintolat.


Posted in and tagged , , by NOORA.