RUUSUN TUOKSUA LAKKAPULLOSSA

Rakastan kynsilakkoja, niitä ei voi ikinä olla liikaa. Mutta yritäpä selittää miehelle, miksi tarvitset ne kaikki kymmenen punaista kynsilakkaa, jotka näyttävät hänen mielestään kaikki samoilta. Oletteko koittaneet?

Lakkakokoelmani sai jokin aika sitten aivan mielettömän upeaa täydennystä, kun L´Oréal lähetti minulle uusia, Le Vernis a l´huile-lakkoja testiin. Jo pelkästään näiden lakkojen ulkomuoto sai minut ihastuksen valtaan, mutta ensimmäinen testikerta osoitti myös sen, että kaunis ulkonäkö kätkee sisuksiinsa huikean sisällön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedättekö mikä on ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomion, kun nämä lakkapullot aukaisee? Haju. Tai siis tässä tapauksessa tuoksu. En lakkaa yleensä kynsiäni Matin ollessa kotona; hän kärsii ajoittain migreenistä, jonka kynsilakan ”käry” voi pahimmillaan laukaista. Olen kuullut, että kynsilakan haju voi ärsyttää myös astmaatikkoja tai muita herkkänenäisiä. Mutta NYT. Saanko esitellä teille lakat, jotka tuoksuvat. Ruusuilta. Kyllä. Tuoksu on aistittavissa heti, kun pullon avaa, mutta sama hento ruusun tuoksu säilyy kynsillä vielä lakan kuivuttuakin. Upea keksintö!

L´Oréal Paris Color Riche-kynsilakat ovat myös koostumukseltaan mielenkiintoisia. Lakoissa oleva mikroöljy tekee sävyistä värikylläisempiä ja kiiltävämpiä. Öljyllä on myös hoitavia ominaisuuksia. Yritin parhaani mukaan tallentaa tuon upean kiillon myös kuviin, mutta voin luvata teille, että livenä lopputulos on vielä upeampi. Lakka kestää kynsillä myös äärimmäisen hyvin. Neljä päivää sitten lakatut kynteni ovat edelleen kuin vastalakatut.

Tytöt, näitä kynsilakkakokoelmanne vielä kaipaa.

enkku2

Le Vernis a l´huile by L´Oréal Paris Color Riche are brand new and truly amazing nailpolishes. The bottles look so chic and unique and you have 20 different shades to choose from. And guess what? These nailpolishes smell like roses!


Posted in and tagged , , by NOORA.