SYDÄMIÄ HELMIKUULLE

On aika sanoa heipat helmikuulle, kun kevätkuukausista ensimmäinen pärähti juuri käyntiin. SYDÄMIÄ TAMMIKUULLE-postauksen jälkeen toiveita vastaaville koonneille oli myös tulevien kuukausien kohdalla- niinpä tässä postauksessa kootaankin yhteen helmikuun herkut ja luetuimmat postaukset! Pusu ja hali sinulle, joka helmikuussakin kävit juttujani lueskelemassa. Mikä oli sinun suosikkipostauksesi helmikuussa?

curiousnoora

5

Tampere huusi hurraata, kun viime viikon keskiviikkona burgeriperinteet jatkuivat entisen KulmaMäkin paikalla Keskustorin kupeessa, kun Friends & Brgrs avasi ovensa. Kävimme Iinan kanssa syömässä hampurilaiset jo ennen virallisia avajaisia ja nuo järisyttävän herkulliset burgerit jopa ylittivät kaikki odotukseni. Tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, monipuolinen burgerimenu, täydellinen sijainti. Joko olette käyneet herkuttelemassa? KERA FRENDIN JA BURGERIN-postaus kipusi helmikuun luetuimmaksi postaukseksi alta aikayksikön. Nam.

4

Kardashian Beauty-tuotteet saapuivat Suomeen ja Pretty.fi:n valikoimiin jokin aika sitten ja olinkin superinnoissani, kun pääsin järkkäämään yhteistyössä arvonnan teille ystävänpäivän kunniaksi. Kardashian Beauty-aarteet muuttivat meikkipussini pysyviksi asukkaiksi ja iiiiiiso onnitteluhali vielä Katjalle, joka nappasi pääpalkinnon itselleen. Mikäli onnetar ei istunut olkapäälläsi arvontalaulun raikuessa, löydät nuo ihanat tuotteet täältä.

3-1

Teille on ihana järjestää arvontoja! Innostuitte nimittäin näistä Nessie-kauhoista niin kovin, että varastolukemien perusteella moni kävi hankkimassa oman merihirviön Coolstuffilta pian myös omaan keittiöönsä. Eikö olekin sopan keittäminen paljon mukavampaa oman lemmikin kera?

1

Chekkonen räjäytti Hakametsän tunnelman kattoon ja olipahan muuten hienoa olla todistamassa jäähallikiertueen keikkaa miltei eturivissä. Kyllä kannatti metsästää VIP-lippuja! Kamera lauloi ja Cheek sulatti sydämiä, ilveskissanainen oli aivan liekeissä vaikkei tällä kertaa kannustettukaan tupsukorvia vaan poltettiin siltoja ja biletettiin äärirajoille.

2

Muumi-fanit pääsivät taas mukiostoksille, kun toinen Håll Sverige Rent-mukeista lanseerattiin markkinoille. Oma sininen aarteeni joutui kaapin päälle muiden keräilymukien joukkoon, ja jälleen kerran harmittelin sitä, miksi oi miksi en tajunnut tilata mukia tuplana.

Helmeilevä helmikuu paketissa, mahtava maaliskuu edessä.

enkku2

The best of February 2016. Thanks for reading!


Posted in and tagged , by NOORA.