EPUN HUOMIOITA KOIRANA OLEMISESTA

1) Ruokakuppi täyttyy aamupalalla kuin itsestään. Heti, kun olen ensin pomppinut vartin omistajani naamalla herätyskellon virkaa toimittaen.

2) Käyn päivittäin deiteillä useammankin eri mimmin kanssa. Tai ainakin uskottelen niin itselleni. Todellisuudessahan tekisin lenkeillä mieluusti tuttavuutta tyttöjen kanssa, mutta ilmeisesti tupsukorvani eivät ole heistä tarpeeksi hurmaavat.

3) Omistajan saa suuttumaan melko näppärästi, kun kipittää kuralenkin jälkeen eteisestä suoraan olohuoneen sohvalle. Lepyttelyyn riittää koiranpentukatse ja parhaimmassa tapauksessa omistaja unohtaa tassujen pesun. Pahimmassa tapauksessa hän muistaa leikata kyntesikin.

4) Toiset ihmiset tiputtelevat pöydän alle paljon herkemmin naposteltavaa kuin toiset. Vaikka pöydän ääressä istuisikin joku tiukkapipoinen tyyppi, niin AINA kannattaa venailla loppuun asti. AINA sieltä jotain tippuu.

5) Me koirat olemme vastustamattomia. Ja tiedämme sen itsekin.

Terkuin,
Epi

enkku2

Eppu wanted to say woof!


Posted in and tagged by NOORA.