HEI ME LUETAAN!

Meillä luetaan PALJON. Yöpöydälläni on tälläkin hetkellä kolme korkkaamatonta kirjaa ja Matti parka on sen sijaan sullonut jo osan kirjoistaan vaatekaappiinsa. Kuten sanoin, PALJON. Sunnuntaina vietettiin ystävänpäivän lisäksi Lukurauhan päivää, ja tuosta saimmekin idean esitellä teille ne kirjat, jotka juuri tällä hetkellä ovat meillä kesken.


NOORA LUKEE

KIRJAN NIMI: Muumilaakson Marraskuu, Tove Jansson, WSOY

KIRJANMERKKI: Kummitädiltä joululahjaksi saatu taittuva magneetein varusteltu Muumipeikko-kirjanmerkki. Hurjan kätevä!

MIKSI VALITSIT JUURI TÄMÄN KIRJAN?: Koska Tove. Koska Muumit. Koska mieli kaipasi klassikon luettavaksi ja iltasadun yöpöydälleni.

MISSÄ LUET KIRJAASI MIELUITEN?: Olen lukenut nyt kirjasta yhden kappaleen aina ennen nukkumaan menoa. Paljon rentouttavampi tapa nukahtaa kuin älypuhelimen selailu.

KENELLE ANTAISIT KIRJAN SEURAAVAKSI LUETTAVAKSI?: Matille. Kirjan luettuaan hän varmasti ymmärtäisi paremmin tyttöystävänsä muumimukiharrastusta..


MATTI LUKEE

KIRJAN NIMI: BARCA – The Making of the Greatest Team in the World

KIRJANMERKKI: Rakkaudella näperrelty. Tikkuun kiinnitetty koristeltu sydän oli piilotettu kirjanmerkiksi Nooralta saamani ystävänpäiväkirjan, Viivi& Wagner Lemmenlomalla, väliin.

MIKSI VALITSIT JUURI TÄMÄN KIRJAN?: Koska olen intohimoinen FC Barcelonan kannattaja ja kiinnostunut jalkapallosta muutenkin. Toimii hyvänä matkakuumeen yllykkeenä ennen maaliskuun pelireissua.

MISSÄ LUET KIRJAASI MIELUITEN?: Sohvalla kera kahvin, joka juodaan valtavasta Satumetsä-mukista.. ;)

KENELLE ANTAISIT KIRJAN SEURAAVAKSI LUETTAVAKSI?: Tulevan reissun reissukavereille tai jokaiselle jalkapallosta kiinnostuneelle.


Ai niin, kuuluuhan talouteemme vielä tuo yksi pörröinenkin lukutoukka. Jos Eppu osaisi lukea, sen lempiopus olisi varmasti tämä..

Koska olisi äärimmäisen hauska tietää, mitä kirjaa sinä luet juuri nyt, haastamme vielä muutaman bloggaajan vastailemaan samoihin kyssäreihin omissa blogeissaan. Ottakaahan haasteesta koppi Tiia, Ida ja Jonna. Ja hei, toivomme kommenttiboksin täyttyvän hyvistä lukuvinkeistä ja tämän haasteen saa toki napata myös omaan blogiinsa!

enkku2

Which book are you reading at the moment?


Posted in and tagged , by NOORA.