IHAN ALPHA OMEGANAViikonloppu teki tehtävänsä ja uuden viikon otti vastaan energinen Norppa. Olin selvästi parin päivän levon tarpeessa, joka piti sisällään kuitenkin myös vähän menoa ja meininkiä. Lauantain keikkaa muistellaan vielä kiikkustuolissakin ja siinä missä Cheek sai korvat soimaan viikonloppuna, pitää keikkapipo nyt korvat lämpiminä helmikuuta läpi tarpoessani. Toivottavasti siellä ruutujen toisellakin puolen maanantai on sujunut hyvissä fiiliksissä!

Tämä viikko pitää taas sisällään niin paljon kaikkea, että en edes malta odottaa viikon lähtevän kunnolla käyntiin. Keskiviikkona pääsen elämäni ensimmäistä kertaa oopperaan, viikkoon mahtuu yksi lätkämatsikin ja lauantai-iltakin lupailee jo hyvää. Kivaa kiirettä luvassa siis tällekin viikolle. Ja hei, se loma, se siintää enää parin viikon päässä.

Huomisiin!

Psst. Hirviömäisen suuri kiitos kaikille merihirviöarvontaan osallistuneille. Voittajaan on otettu sähköpostitse yhteyttä. Murr.

Psst2. KUINKA TUOLLAISTA PIPOA IHAN OIKEASTI KUULUISI KÄYTTÄÄ?! Kuuluuko sen töröttää tuolla tavalla?! :D

enkku2

Happy Moooonday! I hope you are having a great day too, I am going to enjoy this winter as long as it lasts, wearing my  new Cheek-beanie of course! ;)


Posted in and tagged by NOORA.