KUN AIKAA ON VAIN VIISI MINUUTTIA

Huomenta pörröpäät ja kultakutrit! Luin juuri eilen eräästä iltapäivälehdestä, kuinka ihanan huolettomat ja jopa hieman ”sotkuisetkin” kampaukset ovat valloittaneet jo suuren maailman catwalkitkin. Ja se sopii minulle! Rakastan nimenomaan kampauksia, joissa jokaisen hiuskarvan ei tarvitse olla ojennuksessa, vaan letti saa olla muhkeaksi availtu ja hurmauskiharan valahtaminen esiin kampauksesta ei ole vakavaa.

Siispä laitan jakoon oman kiireaamuni kampausvinkin. Kampaus soveltuu lähinnä pitkille hiuksille ja sitä pystyy muokkaamaan omaan tyyliinsä sopivaksi vaikkapa erilaisten hiuskorujen avulla. Letin ei tarvitse olla täydellisesti poimittu, vaan ideana on luoda romanttinen arkikampaus, joka pysyy menossa mukana ja pitää hiukset paikoillaan.

curiousn

Nyt letittämään! Ja jos menee hermo, niin aina voi bad-hair-dayn kukistaa trendikkäällä hatulla. Joten rohkeasti yrittämään vaan.

Mikä on sinun salainen kampausreseptisi huonon hiuspäivän kukistamiseen?


enkku2

This is my way to save the bad-hair-day. Which is yours?


Posted in and tagged , by NOORA.