EHDITKÖ ISTAHTAMAAN AAMUKAHVILLE?

Huomenta. Keitellääs oikein vahvat aamukahvit ja vaihdetaan samalla kuulumisia. Kyllä tuosta piirakastakin sinulle riittää. Haluatko oman lusikan niin jaetaan se kahtia?

No kerrohan nyt, mitä sinulle kuuluu? Onneksi on perjantai. Energiat ovat niin lopussa, että mietin jo aikaistavani hieman talvilomaani. Tarvitsisin unta, lepoa ja sellaisen päivän, jolloin saa köllötellä pyjamassa koko päivän. Huilata vain, ja rapsutella Eppua. Ehkä lukea loppuun tuon pöydälläni lukuvuoroon pääsyään odottelevan pokkarin Kleopatrasta.

Toisaalta, kaipaan vähän uusia juttuja ja näin ystävänpäivän alla ihan hävettää myöntää, kuinka huonosti olen ehtinyt edes nähdä ystäviäni. Onneksi piipahdit nyt aamukahviseurakseni. Viikonloppuna päästetään kuitenkin sokka irti, kun ilveskissanainen tsiigailee Hakametsässä kissapetojen sijasta Cheekiä. Hyvän ystävän kera tietysti. Ihan parasta. Luulen, että tulevan viikonlopun jälkeen olen täynnä energiaa. Pienet seikkailut piristävät. Oletko sinä tulossa keikalle?

Ai sinuakin vähän masentaa tuo loskassa ja kurassa tarpominen? Oletko huomannut, että päivät ovat kuitenkin jo paljon valoisampia kuin vielä hetki sitten? Haepa perjantain kunniaksi muutama koivunoksa maljakkoon sisälle. Ei mene kauaakaan, kun ne avaavat hiirenkorvansa. Ja siinä vaiheessa maaliskuukin on jo ihan nurkan takana.

Kiitos seurasta. Tästä on ihana lähteä kohti viikon viimeistä työpäivää. Pakkaan vielä palan itsetehtyä puolukkamustikkapiirakkaa eväsrasiaan. Haluatko sinäkin vielä palasen?

enkku2

Good Morning honeybuns? Do you want a cup of coffee?


Posted in and tagged , , by NOORA.