SIENI KÄSILAUKUSSA

Olipa kerran tyttö, joka kantoi kotiin pressipäiviltä pisaranmuotoisen rasian, joka kätki sisuksiinsa kaksi pinkkiä sientä. Tyttö oli melko epäluuloinen tuon uutukaisen suhteen, ja purkki lojuikin pitkään toimettomana tytön työpöydän nurkalla. Kunnes sitten eräänä päivänä..

Torstain kunniaksi minun on vinkattava teille aivan mahtavasta tuotteesta. Käsilaukkuuni on muuttanut uusi asukas! Kyllä! Juurikin nuo pinkit sienet peilillä varustetussa, pisaranmuotoisessa rasiassaan. Beautyblenderin munanmallinen meikkisieni on käytössäni ollut jo pitkään, mutta voi kuulkaa, nyt hyppysissäni on samaisesta materiaalista valmistettu, vähintäänkin yhtä vakuuttava tuote. Nämä uudelleen käytettävät ja pestävät sienet on siis tarkoitettu kiillon ja talin poistoon. Puuteripaperit ovat olleet minullakin jo pitkään käytössä, ja nämä sienet pystyvät siis samaan. Ne soveltuvat siis täydellisesti meikin fiksailuun kesken päivän ja ihon mattapintaisena pitämiseen. Ohut rasia kulkee näppärästi mukana. Plussaa myös Blotterazzin pikkupeilistä!

Täydellinen ratkaisu meille, jotka emme ehdi/jaksa/viitsi korjailla meikkiä päivän aikana. KÄ-TE-VÄÄ.

enkku2

Blotterazzi, the product which is the perfect choice for those moments, when you have one minute to fix your makeup. I can’ believe this pink sponge works!


Posted in and tagged , , by NOORA.